Ārkārtīgi netīra meitene palūdza viņai nopirkt ziepes. Tas, kas atklājās vēlāk… pat ienaidniekam nenovēlēsi!

Stāsts norisinājās vairāk nekā pirms gada. Stāvēju veikalā – saimniecības preču nodaļā. Tajā brīdī nodaļā ienāca ļoti netīra jauna meitene, pēc ārējā izskata varētu pat teikt, ka bezpajumtniece.

Meitene man palūdza, vai es nevarot nopirkt viņai ziepes. Viņa man ar lūdzošām acīm norādīja uz vislētākajām ziepēm, kādas plauktā bija atrodamas. Iedevu viņai naudiņu, lai var tās nopirkt, pēc tam es nespēju pretoties, tādēļ mazliet pavēroju meitenes gaitas. Viņa gāja garām pārtikas produktu stendam, uz pāris sekundēm pie tā piestāja, ar sāpju pilnām acīm palūkojās uz ēdienu, tad devās tālāk. Man viņas kļuva tik ļoti žēl… Radās neviltots jautājums, kā tik jauna sieviete (ap 25 gadiem) varēja atrasties tādā situācijā.

LASI VĒL: Meitenes, kuras aug bez tēva, kļūst patiesi spēcīgas. Pētījuma rezultāti

Es nopirku pāris bulciņas un mēģināju viņu noķert. Mēs mazliet pasēdējām uz soliņa, meitene paēda, tad sāka stāstīt, kā viņai 18 gados uzradies draugs, kas mudinājis viņu pārvākties dzīvot kopā. Viņa, protams, dikti to gribēja, taču māte esot bijusi ļoti barga un strikta sieviete, tādēļ meitai veikt šādu rīcību nav pieļāvusi. Sava tēva liktenis meitenei nebija zināms. Ģimenē norisinājās milzīgs strīds, viņa pārvācās pie sava puiša, taču jau pēc neilga laika viņam meitene apnikusi un viņš viņu izdzinis laukā. Māte nespēja pieņemt meitas rīcību, tādēļ atpakaļ pie sevis viņa viņu nepieņēma. No sākuma viņa kādu laiku mitinājās pie draugiem, taču ar laiku sāka kaunēties no tā un vienkārši pārcēlās dzīvot uz ielas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru