Meitenes, kuras aug bez tēva, kļūst patiesi spēcīgas. Pētījuma rezultāti

Zinātnieki no Hārvardas universitātes ir nonākuši pie slēdziena, ka tēva neesamība padara meitenes spēcīgākas, jo viņas izaug neatkarīgākas un veiksmīgākas.

Vēl ne tik sen tēva neesamība ģimenē tika uzskatīta par kauna lietu ne tikai mātei, bet arī meitai, kura tika pakļauta vienaudžu un visas sabiedrības apsmiešanai. Šodien mēs daudz mierīgāk attiecamies pret situāciju, kad meitene aug ar vientuļo māti pēc škiršanās, tēva nāves vai aiziešanas.

Daudzas sievietes ir augušas bez tēva, tāpēc zinātniekus tas ieinteresējas, vai tas kaut kādā veidā ir ietekmējis viņu dzīvi. Rezultāts izrādījās pārsteidzošs: izrādījās, ka rezultāts ir tikai pozitīvs!

LASI VĒL: Jaunais tēvs sagaida savu sievu pie dzemdību nama! Medmāsas raudāja aiz saviļņojuma!

Tādām sievietām ne tikai ir augstāks ienākumu līmenis, bet arī labāka izglītība, ir attīstītas tādas prasmes kā neatlaidība, līderība, empātija un izdzīvošanas instinkts.

Kāpēc gan meitenēm, kuras ir uzaugušas bez tēva, parādās šādas īpašības?

Kad meitenes dzīvē nav vīrieša, kas palīdz viņai piecelties pēc katras nokrišanas, viņa pierod patstāvīgi tikt galā ar savām problēmām un cīnīties par saviem mērķiem, negaidot tēva atbalstu.

Pēc pētījuma datiem, tēva neesamība padara sievietes spēcīgas: vientuļā māte dod spēcīgas, patstāvīgas sievietes piemēru, kas spēj tikt galā ar grūtībām.

LASI VĒL: Vīrietis aizveda savu tēvu uz pansionātu. Kad atgriezās mājās, piecus gadus vecais dēls uzdeva jautājumu, kura dēļ viņš palika uz pauzes

Beidzot sievietes, kuras uzaugušas bez tēva, izrādījušās atbildīgākas par citām.

Vai jūs pārsteidz tāds secinājums?

AVOTS: inspiringlife.pt

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru