9 dabiski veidi, kā iztaisnot matus

Taisni un gludi mati mūsdienās ir popularitātes pašā virsotnē. Tomēr daudzi salonos izmantotie paņēmieni ir nesaudzīgi pret jūsu matiem, un izraisa bojājumus un sašķēlušos matu galus.

Nemaz nerunājot par to, ka šie paņēmieni ļoti bieži ir arī ļoti dārgi. Kā būtu, ja mēs pateiktu, ka jūs varat iegūt taisnus matus, nemaksājot bargu naudu un nenodarot saviem matiem pāri? Lieta tāda, ka daudzu mājās veidojamo līdzekļu sastāvā ir lietas, kas jau atrodas mūsu saimniecībā.

LASI VĒL: Trendīgākais šīs sezonas matu tonis: Grauzdēts kokoss

Neuzķerieties uz veikalos izliktajiem mānīgajiem līdzekļiem. Daudziem no tiem ir diezgan briesmīgi blakusefekti. Tā vietā izmantojiet dabisku pieeju, kas baro un taisno. Paskatīsimies dažas izmēģinātas un patiešām dabīgas metodes, kā iegūt taisnus matus.

Kokosriekstu piens 

Kokosriekstu piens ne tikai iztaisnos jūsu matus, bet tā antibakteriālās īpašības palīdz mazināt skalpa infekciju iespējamību. Search Home Remedy apgalvo, ka jums vajadzētu izspiest sulu no kokosrieksta un ļaut tam ievilkties jūsu matos 10 minūtes, pēc tam izskalot.

Alus

Ja jūs gribat, lai jūsu mati konstanti būtu taisni, noteikti izmantojiet alu. Saskaņā ar Top 10 Home Remedies, alus ir bagātīgs ar vitamīniem un antioksidantiem, kas palīdz matiem būt stipriem un taisniem. Jūs varat izmantot negāzētu alu, ar ko noskalot matus pēc šampūna lietošanas.

Alveja

Alvejas sastāvā ir enzīmi, kas veicina veselīgu augšanu. Plus, želeja mitrina jūsu matus, lai tas paliktu taisns. Sausi mati visticamāk skruļļosies. Home Remedy Shop norāda, ka jūs varat uztaisīt kondicionieri matiem, savienojot ½ glāzi (120 mL) siltas eļļas ar alvejas želeju. Nomazgājiet pēc 30 minūtēm, un jūsu mati būs taisni.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru