Modē sieviešķība. Skaistu tērpu izvēle

Tea skirt — kupli vidēja garuma svārki ar akcentētu vidukli 2017. gada pavasara-vasaras sezonā ir atkal atgriezušies modē. Fashionista pēc nopelniem ir novērtējušas no nebūtības atgriezušos tendenci: midi svārki ir noderīgi visur un piestāv meitenēm ar visdažādākajiem figūru tipiem.

LASI VĒL: Madonnas meita debitēja Modes nedēļā ar neskūtām kājām un padusēm – foto

Vidēja garuma svārki ar izceltu vidukli var vizuāli līdzsvarot pilnīgu formu īpašnieces – ne velti tādu apģērbu modeļi ir noturējušies mūziķes Adeles drēbju skapī. Tajā pat laikā meitenēm ar astēnisku ķermeņa uzbūvi šādi svārki lieliski palīdzēs veidot sievišķīgu siluetu. Tomēr arī šeit ir savu noslēpumi: plus size īpašniecēm vajadzētu pievērst uzmanību svārku garumam – tam jābūt 1 – 2 centimetriem zem ceļgala. Svārkus, kuru garums ir līdz pus ikram, slavenie stilisti iesaka izvēlēties tikai un vienīgi tievām meitenēm.

Kreklkleitu atgriežšanās uz skatuves 2017. gadā ir izraisījusi īstu modes furoru. Dizaineri ir pasnieguši jaunu apģērba fasonu, kurā lieliski savienota daudzpusība, seksapīls un augstā mode. Tādam piedāvājumam ir gandrīz neiespējami paiet garām. Fasons visās tā modes inkarnācijās piestāv burtiski visiem – gan ļoti slaidām meitenēm, gan arī tām, kurām daba dāvājusi kuplas formas. Daudzpusības noslēpums ir vienkāršs – bāzes slānis, kas apvieno visas klasiskās kleitas priekšrocības, un vīriešu krekls…

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru