9 dabiski veidi, kā iztaisnot matus

Piens un medus

Raksts no Tree Hugger vēsta, ka piena un medus lietošana palīdz iegūt taisnus matus. Samaisi vienu glāzi (240 mL) piena ar vienu ēdamkaroti (15 mL) medus un iesmērē matos. Vitamīni no piena kopā ar medus tīrošajām īpašībām palīdz jūsu matiem kļūt taisniem un spīdīgiem.

Rīcineļļa 

Rīcineļļa var palīdzēt jūsu matiem būt taisniem, jo tā mitrina matu no saknēm līdz pat galiņiem. Iesmērē matos rīcineļļu un ļauj tai pāris minūtes iedarboties, pēc tam izskalo. Esi uzmanīgs, neuzliec pārāk daudz eļļas, jo tad mati izskatīsies taukaini.

LASI VĒL: Kā nostiprināt smaržu aromātu uz visu dienu? Ļoti vienkāršs triks! Tagad lietoju tikai tā

Māli

Māli ir lielisks veids, kā “savaldīt savas krēpes”. Tie mitrina un ārstē bojātos matus.. Search Home Remedy norāda, ka jums vajag samaisīt vienu glāzi (240 mL) mālu ar piecām ēdamkarotēm (75 mL) rīsu ziedu. Tālāk iemaisi olu un izveido pastu. Iesmērē savos matos un ļauj pāris minūtes ievilkties, pēc tam izmazgā.

Banāni

Banānos ir daudz minerālu, kas veicina veselīgu matu veidošanos. Saskaņā ar Home Remedy Shop, lai uztaisītu masku, ir jāsaspiež divi pārgatavojušies banāni un jāiesmērē matos. Galarezultātā jūsu mati būs mitrināti, taisni un spīdīgi. Cik lielisks veids, kā izmantot banānus, kuri ir pārgatavojušies!

Selerija

Top 10 Home Remedies norāda, ka selerija darbojas kā dabīgs taisnotājs un matu augšanas stimulators. Iemērc lapas ūdeni un iesmidzini matos, lai panāktu vēlamo rezultātu.

LASI VĒL: 7 frizūras plāniem matiem, tie liks jūsu matiem izskatīties apjomīgākiem

Ābolu sidra etiķis 

Ābolu sidra etiķis ir lielisks jūsu matiem, jo tas atjauno dabīgo pH līmeni un uzlabo jūsu matu vispārējo izskatu un stāvokli. Ja jūsu mati ir veselīgi, tad tie nebūs sausi un nelieksies uz augšu. PēcTop 10 Home Remedies, ir jāsavieno divas ēdamkarotes (20 mL) ābolu sidra etiķa ar vienu glāzi (240 mL) ūdens un pēc matu mazgāšanas ar šampūnu ielikt matos. Atstāt matos un ļaut matiem izžūt pašiem.

Vai tu esi gatavs iztaisnot savu matus? Izmēģini kādu no šiem produktiem, lai saprastu, kurš tev der vislabāk. Neaizmirsti padalīties ar draugiem!

Avots: remedydaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru