Trendīgākais šīs sezonas matu tonis: Grauzdēts kokoss

Esat jaunu krāsojuma ideju meklējumos?

Karameļu šķipsnas – pārāk banāli, platīna blonds – apnicis, bet rozīgie toņi nepiestāv tavam stilam? Tad obligāti pievērsiet uzmanību jaunajam trendam –matu tonim, kurš nodēvēts par „grauzdētu kokosu”!

Tāds krāsojums 2018. gada modes tendencēs izskatās interesanti un oriģināli, piedodot tēlam vēl arvien vasarīgu svaigumu un efektīgumu.

Jaunā trenda būtība ir plūstošajā toņu pārejā Matu saknes meistars iekrāso skaistā kastaņu tonī, līdzīgā kokosa mizai. Tālāk šķipsnas pāriet gaišākā tonī: kviešu, gaiši rudā vai medus, bet matu gali krāsojas platīna blondi, kas simbolizē pašu balto eksotiskā augļa mīkstumu. Pēc būtības šis 2018.gada trenda krāsojums ir populāro ombre un balajāža tehniku savienojums, kurš rezultātā dod satriecošu efektu.

Krāsojums „grauzdētais kokoss” brīnišķīgi piestāv tumšmatēm, jo viņu mati jau tā ir tumši pie saknēm, tāpēc izmantot krāsu vajadzēs tikai šķipsnu lejasdaļā. Vēl viena neapstrīdama priekšrocība ir tajā, ka atjaunot frizūru vajadzēs tikai pēc 2-3 mēnešiem, tā kā ataugušās matu saknes nebūs redzamas.

Ar īpašu popularitāti 2018.gada rudens modernais matu krāsojums izpelnījies Instagramas vidē, kur to pilnā sparā reklamē stilisti un blogeri. Vai ir vērts piemērīt sev jauno modes kliedzienu vai arī nepadoties vispārējai sajūsmai par jauno tonēšanu – izlemiet paši.

Trenda matu krāsa palīdzēs nedaudz pagarināt vasaru un padarīs jūsu tēlu neticami aktuālu un košu. Krāsošana piedos matiem apjomu un vizuāli atdzīvinās tos ar toņu pārejām. Tāpat grauzdētais kokoss taps par lielisku risinājumu, ja neesiet vēl izlēmusi, kurā pusē esiet – tumšajā vai gaišajā.

avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru