8 apkaunojošas darbības sociālajās vietnēs, kuras apliecina, ka ar jums kaut kas nav kārtībā!

  1. Draugu pārpilnība

Pateicoties sociālajiem tīkliem vārda „draudzība” nozīme ir ļoti pārvērtusies. Dažiem lietotājiem draugu skaits sasniedz simtus, un dažkārt arī tūkstošos, un viņi tos krāj tāpat kā „patīk” atzīmes, kuras dievina. Lai saprastu šo „draugu” reālo vērtību pietiek apdomāt, kas no tiem atsauksies uz jūsu aicinājumu palīdzēt.

  1. Dalīšanās ar rakstiem par visām iespējamām tēmām

Daži cilvēki savā laika joslā publicē atskaiti praktiski par visu, ko darījuši, neaprobežojoties ar paziņojumiem par saņemto diplomu, uzvaru sacensībās un citiem nozīmīgiem dzīves momentiem. Tāda tieksme komentēt katru savu darbību, izvietojot to vispārējai apskatei, ir reāls rādītājs tam, ka cilvēks nav apmierināts ar sevi un ilgojas pēc sabiedrības uzmanības. Vienkāršāk sakot, tas ir sociāli atkarīgs tips.

  1. Izrādīšanās

„Tukša muca tālu skan”! Šī tautas gudrība nav zaudējusi savu aktualitāti līdz pat mūsu dienām. Jo vairāk izrādīšanās tā vai cita cilvēka darbībās, jo zemāks ir viņa pašvērtējums.

Īpaši tas attiecas uz cilvēkiem, kuri visiem un ikvienam demonstrē sev piederošās finansiāli dārgās lietas. Galvenais patērētāju pasaules trūkums slēpjas apstāklī, ka tam pilnībā iztrūkst iekšējais saturs un rada ilūziju, it kā šis saturs vispār arī nav vajadzīgs.

  1. Ēdienu fotogrāfijas

Ja jūs sabiedrībai demonstrējiet pat to, tas nozīmē, ka pilnībā esiet koncentrēts uz apkārtējo cilvēku viedokli par jums. Bet kaut mirkli padomājiet: priekš kam sevi jādemonstrē skatlogā?

  1. „Patīk” atzīmes pašam sev

Tas ir tikpat skumji, cik nožēlojami un kropli. Izlikt kaut ko apskatei un turklāt vēl arī pašam sev ielikt „plusiņu” – šī darbība ir psihiatriskās slimnīcas cienīga.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru