25 šamaņa padomi par zīmēm, kuras vajag pamanīt

Sirsnīgi padomi no cienījama šamaņa par zīmēm mūsu dzīvē, kuras vajag iemācīties pamanīt:

Kad jūs ejat pa ielu un ieraugāt spalvu, kas guļ uz zemes, paceliet to un atnesiet mājās, varat to ielikt vāzē, pakarināt vai vienkārši nolikt uz plaukta. Tas ir spēcīgs amulets, ko jums dāvājušas debesis. Pamaniet tādas Garu sūtītas zīmes.

Salasiet akmeņus no upēm. Tiem piemīt milzīgs spēks un enerģija.

Visiem spēkiem centieties palīdzēt citiem. Ja jūs nevarat dāvāt prieku, tad vismaz nekaitējiet.

Lai pietuvotos sapnim, reizēm pietiek spert kaut tikai vienu soli. Nebaidieties no grūtībām, tās vienmēr ir un būs. Baltu ceļu jums visos jūsu iesākumos!

Par jūsu sākotnējo principu ir jābūt atteikšanās kādam kaitēt, lai kas tas arī būtu. Šim principam jūsu dzīvē ir jābūt ļoti striktam: “Es nevienam nekad nekaitēšu”. Padomājiet…

LASI VĒL: 

Kāpēc attiecībās pazūd mīlestība katrai zodiaka zīmei
Astroloģe Vasilisa Volodina atklāj kādas Zodiaka zīmes sagaida neticama veiksme. 2018. Gada septembrī Fortūna būs viņu sabiedrotā!
Kas sagaida Zodiaka zīmes septembra mēnesī? Septembris daudzām Zodiaka zīmēm sola būt labvēlīgs periods, bet tomēr dažiem momentiem ir vērts pievērst uzmanību

Kad jūs kļūsiet par laimes avotu dzīvām radībām, jūs paši kļūsiet par vislaimīgākajiem cilvēkiem. Bet, ja jūs kļūsiet par ciešanu avotu citiem, jūs pirmais kļūsiet nelaimīgs. Padomājiet…

Vismaz stundu dienā veltiet klusumam…Tas jums ir nepieciešams tāpat kā saskarsme.

Spēja mīlēt – tā ir visaugstākā spēja, kāda vien uz zemes sastopama. Mācieties mīlēt visus, pat jūsu ienaidniekus!

Parasti mēs savu pagātni dēvējam par zelta laiku, zelta dienām. Tā ir kļūda. Ir ļoti svarīgi saprast, ka katrs brīdis jūsu dzīvē tieši ir tas zelta laiks.

Nav perfektas reliģijas un ticības, neviena no tām nav sliktāka. Dievs ir viens. Tā kā lūdzieties, ko jūs vēlaties, bet atcerieties ļoti svarīgus sludinājumus: dzīvo saskaņā ar savu sirdsapziņu, cieni savus senčus, mīli.

Ir tāds ļoti labs sakāmvārds: “Dots devējam atdodas”. Pēc iespējas centieties dāvāt naudu trūcīgajiem un tiem, kam tā ir nepieciešama. Nav svarīgi, kāda būs summa, svarīgs ir pats process.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru