25 šamaņa padomi par zīmēm, kuras vajag pamanīt

Dzīve – tas ir sasodīti īss laika brīdis. Netērējiet to strīdiem un asarām, lamuvārdiem un alkoholam! Jūs varat darīt labu, radīt bērnus, atpūsties un darīt daudzas citas patīkamas lietas!

Ja jūsu mīļotais cilvēks ir sācis uz jums dusmoties, ja jūs neesat vainīgi – apķeriet viņu un stipri-stipri paturiet, viņš nomierināsies.

Ja jums ir slikti ap sirdi un jūs jūtaties sapīcis, vienkārši padziediet… Dziediet to, ko vēlas jūsu sirds. Tai dažreiz arī gribas izrunāties…

Vienmēr atcerieties: nav vispareizākās reliģijas, nav vispareizākās ticības, visgudrāko vienu vai citu kultūru priesteru. Dievs ir viens. Dievs – tā ir kalna virsotne, bet dažādas ticības un reliģija – piekļuve šai virsotnei. Lūdzieties, ko vēlaties, bet ziniet, ka galvenais mērķis nav dzīvot bez grēkiem, bet gan sasniegt un iepazīt Dievu.

Atcerieties vienu ļoti svarīgu lietu dzīvē: katrs saņem pēc nopelniem. Nelaidiet problēmas savā Dvēselē, savās domās, tad problēma nesasniegs arī jūsu ķermeni.

Dzīve var pagriezt jums savu seju, var pagriezt citu vietu, bet reti kurš saprot, ka jūs paši to arī grieziet. Visas sliktās domas par citiem atgriežas atpakaļ pie jums. Visas skaudības arī beigu beigās atgriežas atpakaļ pie jums. Bet, kāpēc tas ir vajadzīgs? Dzīvojiet mierīgi un samērīgi…Apskaust nedrīkst, jā, un nav arī iemesla. Nu ir tam cilvēkam lielāka mašīna, bet seja no šīs mašīnas viņam labāka nekļūs… Zelts vispār ir netīrs metāls, nav ko to apskaust. Biežāk smaidiet, un jums uzsmaidīs garāmgājēji, tuvinieki un pat pati dzīve.

LASI VĒL: 

Kāpēc attiecībās pazūd mīlestība katrai zodiaka zīmei
Astroloģe Vasilisa Volodina atklāj kādas Zodiaka zīmes sagaida neticama veiksme. 2018. Gada septembrī Fortūna būs viņu sabiedrotā!
Kas sagaida Zodiaka zīmes septembra mēnesī? Septembris daudzām Zodiaka zīmēm sola būt labvēlīgs periods, bet tomēr dažiem momentiem ir vērts pievērst uzmanību

Gribi, lai tevi cienītu – ar cieņu attiecies pret citiem. Uz labu atbildi ar labu, uz ļaunu atbildi ar vienaldzību. Cilvēks, kas nodarījis pāri, vairāk cietīs no tā, ka jūs nepievērsāt tam savu uzmanību.

Nedzeriet vispār. Alkohols grauj organismu, smadzenes un Dvēseli. Es nedzeru jau daudzus gadus un paldies Dievam. Ja jūs esat šamanis vai ezotēriķis, vai vēl kāds cits, kas nodarbojas ar šī lietām, un jūs lietojat alkoholu, tas nozīmē, ka jums drīz vairs nebūs spēka, Gari jūs sodīs. Alkohols patiešām nogalina, nedariet muļķības. Lai atslābinātos, varat iet pirtī, lai priecātos, ir dziesmas, lai atrastu kopīgu valodu, ir tēja, bet, lai tuvāk iepazītos ar sievieti galu galā ir arī konfektes…

Nekad neko nenožēlojiet, tas ir lieki. Viss, kas notiek, notiek pēc Garu gribas, un viss notiek uz labu.

Klausoties mūziku, jūs sevi attīriet no negatīvas enerģijas, kura ir dienas laikā uzkrājusies. Mūzika – tā ir sava veida meditācija, kas var savest kārtībā visas domas un atjauno harmoniju Tevī.

Lai kļūtu vieglāk elpot, lai nespiestu sirdi, iemācieties raudāt…

Ja jūs uzskatāt, ka radusies situācija nav atrisināma, paceliet rokas augstāk, pēc tam asi tās nolaidiet lejā, sakot “lai iet pie velna” un padomājiet vēlreiz! Kā teica Diženais “pat tad, ja tevi apēd, tev tik un tā ir divas izejas”.

Kad sieviete pērk produktus, viņa pērk savai ģimenei laimīgas turpmākās dienas. Katrs svaigs, skaists, nogatavojies un patīkami smaržojošs auglis vai dārzenis -tā ir laimīga un mierīga diena šajā ģimenē. Vīrietim savukārt ir jānodrošina sieviete ar naudu, lai viņa varētu izvēlēties viskvalitatīvākos produktus. Ģimene, kurā tiek taupīts uz produktiem, kļūst nabadzīga un nelaimīga, jo taupīšana uz produktiem – tā ir taupīšana uz saviem paša radiniekiem.

Ja jūs jūtat, ka jums nav labi, un jūs kaut kas satrauc, sāciet veikt plūstošas darbības ar ķermeni līdzīgi dejai. Jūs atgriezīsiet savu enerģiju iepriekšēja ritmā, un attīrīsiet prātu no ciešanām.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru