25 iemesli, kāpēc vīrieši krāpj… pat tās sievietes, kuras mīl

Attiecībās viss nekad nemēdz būt vienkārši, lai kā mums to arī gribētos. Mīļotā vīrieša nodevība var likt šaubīties par sevi, pat par savu skaistumu un pievilcīgumu pārliecinātai sievietei. Viens no galvenajiem jautājumiem, ko sievietes tā arī nebeidz sev uzdot: “Kāpēc viņš mani krāpj, kaut arī saka, ka mīl?”

LASI VĒL: Draudzenes mīļotais vīrietis viņu krāpj: teikt vai neteikt?

Ja jūs sāksiet vainot sevi, tad atbildi uz šo jautājumu noteikti neiegūsiet. Ja vēlaties uzzināt patiesību, tad paskatieties uz šiem 25 vīriešu krāpšanas iemesliem. Е

Viņš ir infantils krāpnieks

Nepatīkamā patiesība ir tāda, ka dažiem puišiem patīk pats flirtēšanas un savaldzināšanas process. Viņiem vienkārši patīk, ka ir tik daudz draudzeņu. Viņi uz to skatās, kā uz spēli. Izvairieties no tādiem vīriešiem, jo viņi noteikti nav jūsu uzmanības cienīgi.

Viņš ir dzimis melis

Daži vīrieši ir pieraduši melot savām partnerēm ar jebkuru lietu. Vēl vairāk, daudziem no viņiem liekas īpaši aizraujoši paskatīties, cik ilgi viņiem izdosies noslēpt no jums patiesību. Tā kā esiet īpaši uzmanīgi ar tādiem cilvēkiem, lai izvairītos no salauztas sirds. Par laimi visi vīrieši nav vienādi!

Viņš tiecas pierādīt savu vīrišķību

Diemžēl daži puiši uzskata, ka “īstam vīrietim” vienkārši ir jābūt daudzām seksa partnerēm.

Viņam ir negatīvs uzvedības modelis

Visi viņa uzvedības modeļi ir saistīti ar krāpšanu, jo tas ir tas, ko viņš jau no bērnības ir redzējis. Viņš vienkārši neprot uzvesties savādāk!

Viņš vēlas to no jauna izmēģināt

Daži puiši cenšas citā vietā atrast tās pašas sajūtas, kādas bija jums jūsu attiecību sākumā. Un tomēr, ņemiet vērā, ka tā ir viņa problēma, un nevis jūsu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru