Kāda sieviete ir vajadzīga dažādu Zodiaka zīmju vīriešiem?

Bieži mēdz būt tā, ka mēs paši sev pat nevaram izskaidrot, kas mūs piesaista cilvēkā. Mēs vienkārši jūtam, ka viņš ir mūsu otrā pusītēm, un jebkādi saprāta radītie spriedumi nav spējīgi mūs pārliecināt par pretējo. Astrologi saprot, ka visam ir savs pamats, tas slēpjas zodiakālajā saderība. Tad par kādu sievieti sev blakus sapņo dažādu Zodiaka zīmju vīrieši?

Aunam ir vajadzīga sieviete-konkurente

Vīrietim-Aunam ir vajadzīga sieviete, kura ne tikai viņam atbildīs, bet arī spēs viņu izaicināt. Tāda meitene nepadodas un nepakļaujas viņa, viņa pastāvīgi stimulēs viņu augt un sasniegt jaunus mērķus. Auna ideālā sieviete vienmēr paņem to, ko vēlas, viņai neeksistē nekādi nepārvarami šķēršļi.

LASI VĒL: Attiecību horoskops: kā Zodiaka zīme ietekmē tavu mīlas dzīvi

Vērsim vajadzīga “zemes” sieviete

Vērsim ir vajadzīga sieviete, kura būs jūtīga un spēs apmierināt visas viņa vēlmes. Viņai ir labi jāgatavo, jābūt ģimenes pavarda sargātājai, lieliskai saimniecei. Vēršiem patīk maigas, mīļas un mierīgas meitenes.

Dvīņiem ir vajadzīga gudra sieviete

Ideālā sieva vīrietim-Dvīnim ir sieviete, kurai ir tādas pašas dzīves intereses un aizraušanās, kā vīrietim-Dvīnim. Tāpēc viņai vienkārši ir jābūt gudrai, daudz lasījušai, jāmāk skaisti runāt un aizstāvēt savu viedokli strīdā. Turklāt Dvīņi ir ļoti komunikabli, un viņiem ir svarīgi, lai viņu otrā pusīte viegli atrastu kopēju valodu ar cilvēkiem.

Šķir nākošo lapu un lasi atlikušo zīmju raksturojumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru