25 iemesli, kāpēc vīrieši krāpj… pat tās sievietes, kuras mīl

Viņš izvairās no īstas tuvības, jo viņam ir bail no attiecībām

Psihologi apgalvo, ka vīrieši cenšas izvairīties no īstas tuvības. Tas visbiežāk ir galvenais vīriešu krāpšanas iemesls. Baidoties no radušās tuvības,  viņi sāk distancēties no savas partneres, kas samērā bieži noved pie krāpšanas.

Viņš vēlas justies iekārots

Tas attiecas gan uz vīriešiem, gan sievietēm. Tiek sagaidīts, ka vīrieši būs aizsargātāji un apgādnieki, bet viņi nevienmēr saņem pelnīto uzslavu. Tas var radīt iespaidu, ka pastāvīgā partnere viņus vienkārši izmanto.

LASI VĒL: 4 acīmredzamas pazīmes, ka vīrs jūs krāpj

Viņš meklē jaunas satikšanās, un satikšanās meklē viņu

Tam ir grūti noticēt, bet puisis patiešām var būt iemīlējies savā partnerī, bet tik un tā piekrāpt. Tas notiek tāpēc, ka vīrieši reti atsakās no jauniem piedzīvojumiem un iepazīšanās, pat, ja ir laimīgi tagadējās attiecībās.

Viņš ir vienkārši lupata!

Psihologi jau sen ir pamanījuši, ka daži cilvēki ir pārāk vāji, lai pateiktu “nē”. Kad viņiem rodas iespēja krāpt, viņi vienkārši nespēj no tās atteikties. Un tomēr, tas viņus nekādā gadījumā neattaisno. Izvairieties no tādiem cilvēkiem un nelaidiet viņus savā dzīvē!

Viņš vēlas varu un dominēšanu

Ja vīrietis attiecībās jūtas pārāk pārliecināts, tad viņš var “atļauties” arī piekrāpt.

Viņš vēlas pašapliecināties

Daži vīrieši jūtas nozīmīgāki, ja viņiem vienlaicīgi ir vairākas sievietes, ar kurām var flirtēt un būt intīmās attiecībās.

Viņš vēl nav pieaudzis

Daži vīrieši komunicē ar psiholoģiski nenobriedušiem draugiem, kas mudina viņus rīkoties tāpat. Un, diemžēl, mēdz būt situācijas, kad pieaudzis vīrietis uzvedas kā pusaudzis, sacenšoties ar draugiem par to, kuram ir vairāk partneru.

LASI VĒL: Šausminošs stāsts. Greizsirdīgs vīrs sievai nežēlīgi atriebjoties par laulības pārkāpšanu

Viņam patīk pamēģināt jaunas lietas

Daži puiši uzskatam, ka iekarojot jūsu sirdi, viņš var turpināt dzīvot tā, kā viņam labpatīkas. Tas, protams, ir pārliecinošs iemesls, lai pārtrauktu jūsu attiecības.

Viņš ir emocionāli nestabils

Tāpat kā sievietes, arī vīrieši piedzīvo emocionālas traumas. Bet viņi ar tām tiek galā pa savam. Bieži vien vīrieši apspiež šīs sajūtas sevī, nodarot emocionālas sāpes tiem, kurus mīl. Un tā, pievērsiet īpašu uzmanību jūsu partnera emocionālajam stāvoklim!

Viņš ir medīgs tēviņš

Daži vīrieši vienkārši neredz atšķirību starp iekāri un mīlestību. Ja jūs patiešām viņu mīlat, tad lieciet viņam ieraudzīt šo atšķirību.

Viņš nemāk aplidot

Puisis, kurš nemāk aplidot un rūpēties, jūtas apjucis, kad nonāk ilgstošās attiecībās. Bieži vien viņš pat neaizdomājas par iemesliem, kas liek viņam krāpt. Vēl sliktāk, ja viņš to neuzskata par problēmu un vienkārši negrib neko mainīt dotajā situācijā.

Viņš nejūtas pietiekoši novērtēts

Tādā gadījumā vīrietis var sajust tukšumu dvēselē. Un, kā zināms, svēta vieta nemēdz būt tukša! Tādā veidā, apvainojumi un bezgalīga kritika no jūsu puses var likt jūsu partnerim meklēt sev jaunu partneri.

Cieša intīma kontakta meklējumi

Daži vīrieši uzskata, ka labas attiecības nav iespējamas bez apbrīnojamas tuvības. Sajūta, ka viņš ir baudas objekts sievietei, spēlē būtisku lomu vīrietim attiecībās. Tuvība jaunās attiecībās var būt spilgtāka, un tādējādi viņš sajūt dziļu saikni ar jauno partneri.

Viņš vienkārši nespēj pretoties

Dažreiz vīrieši (it sevišķi skaistuļi) vienkārši nespēj atteikt pievilcīgai sievietei.

Viņš ir pārliecināts, ka jūs nekur nespruksiet

Ja jūsu partneris jūs iepriekš ir piekrāpis, un jūs viņam to piedevāt, tad viņš  domās, ka jūs viņu nekad nepametīsiet, un viņš var atkārtoti izlemt par labu krāpšanai.

LASI VĒL: Vīrs un sieva, kuri bija precējušies 70 gadus, nomira ar 20 minūšu starpību

Viņš grib pārtraukt attiecības

Daži puiši krāpj tikai tāpēc, ka vēlas izbeigt attiecības. Viņi vienkārši neatrod sevī drosmi atklāti par to pateikt, tāpēc izlemj par labu acīmredzamai krāpšanai.

Viņš to jau ir darījis

Reiz jūs jau viņam piedevāt to, ka viņš gāja “pa kreisi”, tāpēc nav nekādu iemeslu, kāpēc viņš to nevarētu izdarīt atkal. Ja vīrietis ir pārliecināts, ka viņam piedos, tad kāpēc gan neizklaidēties?

Viņš bija piedzēries un nesaprata, ko dara

Savā “sliktajā” uzvedībā vīrieši bieži vien vaino alkoholu un izmainītās apziņas stāvokli.

Viņam ir paaugstinātas prasības pret jums

Protams, ir pilnīgi normāli, ja vīrietim ir noteiktas vēlmes attiecībā pret jums, tomēr nevar no sievietes gaidīt neiespējamo.

Viņš ir donžuāns

Ticiet jūs tam, vai nē, bet dažiem vīriešiem (vispār jau, tāpat kā sievietēm) var būt nekontrolējama seksuāla vēlme, un mediķi to patiešām apstiprina. Tāda vēlme pēc tuvības ar dažādiem partneriem var būt gluži kā atkarība un tā izraisa nopietnas sekas. Tāda krāpšana patiešām ir jāārstē.

Avots: dictat.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru