10 viegli izpildāmi padomi, kā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem

Man holding belly, with feet on weighing scales

1.Kad esi ļoti izsalkusi, pirms ēdienreizes apēd gabaliņu melnās šokolādes vai karoti medus. Tā tavas asinis ātrāk apmierinās kāri pēc glikozes un Tev nevajadzēs daudz ēst, lai apmierinātu savu izsalkumu.

2.Tu apēdīsi mazāk, ja 10 minūtes pirms ēdienreizes izdzersi glāzi ūdens.

3.Maltītes laikā koncentrē visu savu uzmanību uz ēdienu. Nedomā par darbu vai ko citu nepatīkamu. Labāk baudi ēdienu, katru kumosu, tā Tu ātrāk gūsi sāta sajūtu un nepārēdīsies. Centies steigā neaprīt savas pusdienas.

4.Ēd skābus kāpostus, jo tie palīdz notievēt. Tā sagremojās pateicoties pienskābajām baktērijām, kas uzlabo zarnu darbību, nomācot kaitīgo floru un izvada šlakas, vienmērīgi novēršot disbakteriozi.

5.Auksts, ar mizu vārīts kartupelis ir mazāk kaitīgs Tavam viduklim, tāpēc, ka pie atdzišanas tā šķiedras grūti sagremojamo cieti pārvērš viegli sagremojamā cietē.  Ne velti Madonna apēd vienu vārītu kartupeli ik dienas.

6.Lai atbrīvotos no kalorijām, ko uzņemam ēšanas laikā, neēd brokastīs neko, izņemot auzu pārslas ar ūdeni. Un līdz pusdienām noturies tikai ar ūdeni. Tā tu ne tikai attīrīsi organismu, bet arī samazināsi uzņemto kaloriju daudzumu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru