Zodiaka zīmju reitings: no tiem, kas dāvina labas dāvanas, līdz tiem, kuriem vienalga par tām

1.Ūdensvīrs

Ūdensvīri dzīvo citu cilvēku dēļ, turklāt viņi parasti ir ļoti gudri. Abas šīs īpašības pārvērš Ūdensvīrus par lieliskiem dāvinātājiem. Viņi pārdomās savu dāvanu, balstoties uz jūsu vēlmēm.

2.Vēzis

Vēži ir ļoti sentimentāli, viņi ciena sev tuvus cilvēkus, jo patiesībā ļauj pienākt sev tuvāk tikai reti kuram cilvēkam. Viņš uzdāvinās jums dāvanu no visas sirds. Viņi atcerēsies, ka jūs reiz stāstījāt par savu mīļoto vecmāmiņu, kura ļoti mīlēja rozes, tādēļ viņš uzdāvinās jums kuloniņu, kurā atainota roze, kas jums atgādinās par omīti. Viņu dāvinātās dāvanas, visticamākais, liks jums raudāt.

3.Zivis

Viena no labākajām Zivju īpašībām ir viņu līdzcietība. Viņi ir intuitīvi saprotošas būtnes, kuras instinktīvi zina, ko jums vajag. Zivis nekad jums nepajautās, ko jūs vēlaties svētkos, jo viņiem tas nebūs nepieciešams. Brīdī, kad jūs atvērsiet viņu dāvanu, jūs pie sevis jautāsiet: “Kā viņš zināja?”

4.Skorpions

Skorpions ir labākais draugs. Viņi vienmēr domā par jums, tādēļ uzdāvinās jums dāvanu, kas simbolizē jūsu attiecības. Viņi var jums uzdāvināt smieklīgu dāvanu, kuras būtību sapratīsiet tikai jūs. Skorpions rūpējas par jums, tādēļ viņi uzdāvinās jums dāvanu, kas liks jums saprast, cik ļoti viņi par jums rūpējas.

5.Strēlnieks

Strēlnieks ir viena no visdāsnākajām zodiaka zīmēm. Viņi dievina dāvināt kādam dāvanas. Svētki ir viņu mīļākais laiks, jo tad ir iespējams iepriecināt kādu sev tuvu cilvēku. Pat tad, ja viņiem nebūs īpaši liels budžets, viņi izdomās, kā uzdāvināt jums kaut ko tādu, kas jums uz ilgu laiku paliks atmiņā.

6.Jaunava

Jaunava vienmēr pievērš uzmanību sīkumiem. Viņas ir orientētas uz detaļām, tādēļ viņas atceras ne tikai to, kas jums ir svarīgs, bet arī ko tādu, kas jums noderēs. Viņa pamanīs, ka jūsu dzīvoklis ir izdekorēts ar interesantām svecītēm un aksesuāriem, tādēļ nopirks jums ko tādu, kas lieliski iekļausies jūsu dzīvē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru