Zodiaka zīmju reitings: no tiem, kas dāvina labas dāvanas, līdz tiem, kuriem vienalga par tām

7.Svari

Svari ir miera un harmonijas aizbildņi. Viņiem ļoti patīk taisīt dāvanas, tādēļ svētku laikā viņi būs pirmie, kas iekliegsies: “Kurš vēlas vērt vaļā dāvanas?” Svari ar vislielāko prieku vēros jūsu reakcijas, kad jūs vērsiet vaļā viņu sagatavotās dāvanas.

8.Dvīņi

Jūs nekad neuzzināsiet, ko Dvīņi jums būs sagatavojuši šajā reizē. Viņi ir neparedzami, tādēļ viņiem ļoti patīk pārsteigt apkārtējos. Viņiem patīk uzdāvināt ko tādu, ko jūs dievināt, vai arī ko tādu, ko jūs galīgi nesapratīsiet.

9.Vērsis

Vērsis nopirks jums kaut ko praktisku. Jūs varat paļauties uz viņiem, jo zināt, ka dāvanā iegūsiet ko tādu, kas jums patiešām ir nepieciešams. Viņi nesniegs jums visneparastāko dāvanu, taču uzdāvinās ko tādu, ko otro reizi vairs nevajadzēs dāvināt.

10.Mežāzis

Līdzīgi, kā ar Vēršiem, arī Mežāzim patīk dāvināt ko tādu, kas jums lieki noderēs. Viņi noteikti nenopirks jums nevajadzīgu dāvanu, kas tikai krās putekļus uz plaukta. Viņi tērēs savu laiku, lai sagatavotu jums kaut ko tādu, kas jums gan patīk, gan būs ļoti noderīgs.

11.Lauva

Lauvas var būt gan dāsnas, gan egocentriskas. Viņa dāvana var vairāk runāt par viņu pašu, nevis par jums. Viņi var jums uzdāvināt ko tādu, ko izbaudīsiet jūs abi, piemēram, biļetes uz koncertu. Nav jau tā, ka viņu dāvanas nav patīkamas, taču viņi liek saprast, ka vairāk domā par sevi, nevis par jums.

12.Auns

Auni var nogaidīt līdz pēdējam brīdim, lai sagatavotos svētkiem. Viņi neprot plānot uz priekšu, drīzāk darbojas ļoti spontāni un intuitīvi. Viņi jums nopirks ko tādu, kas nepatērēs daudz laika, un būs iespējams iegādāties blakus esošajā veikalā pa ceļam no darba.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru