“Pilnīga izārstēšanās! Pat ar ļoti sarežģītu diagnozi, ņemam kauliņu, rūpīgi”

Avokado ir amerikāņu persejs, to dēvē vēl arī par aligatoru bumbieri. Starp citu, avokado ir auglis un nevis dārzenis. Tā augļu īpatnība ir tā, ka tie var nogatavoties pat tad, ja jau ir noplūkti no koka.

Maigo un sulīgo avokado augli ciena visā pasaulē tā veselīgo īpašību dēļ, tas veicina notievēšanu un sašķaida holesterīna pārpalikumus asinīs. Šīs eksotiskais auglis uzlabo atmiņu un samazina sirds-asinsvadu slimību attīstīšanās risku. Bet īpaši noderīgs tas ir sievietēm.

Avokado sievietēm

Uzlabo veselību

Acīmredzamā avokado līdzība ar dzemdi nebūt nav nejaušība. Aligatora bumbieris palīdz sievietēm saglabāt savas reproduktīvās spējas un samazina dzemdes kakla displāzijas rašanās risku.

Avokado ir ļoti noderīgs arī sievietēm grūtniecības posmā. Folijskābe (vai arī vitamīns B9), kas augļos ir lielā daudzumā, atbild par dzīvo audu augšanu, tāpēc tas embrija veidošanās laikā ir vienkārši obligāts, lai novērstu iedzimtus attīstības traucējumus.

Pateicoties polinepiesātinātām taukskābēm, avokado lietošana uzlabo atmiņu un koncentrēšanos.

Kālijs, kas atrodams avokado, veicina pareizu sirdsdarbību, normalizē ūdens-sāļu apmaiņu organismā un paaugstina noturību pret stresu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru