Zīlēšana pēc Nostradamusa apļa: uzdod jautājumu – saņem atbildi!

7. Jautājums pagaidām nav atrisināts. Dodiet sev laiku un nepiebāziet galvu ar vēl nenobriedušām problēmām. Centieties izbaudīt mirkli. Viss nokārtosies vēlāk. Ja tas viss jūs ļoti uztrauc, pēc nedēļas vēlreiz vērsieties pie maģiskā apļa.

8. Uzmanīgi. Cenieties neticēt visam, ko jums saka. Ievērojiet noteiktu distanci noteiktās lietās. Šodien viss jums visapkārt izskatās izdevīgākā gaismā, nekā tas patiesībā ir. Esiet piesardzīgi, lai vēlāk nebūtu jāviļas.

9. Bez šaubām. Bet jums neiztikt bez palīdzības. Parunājiet ar labu draugu par problēmām, kas jūs moka. Tam jābūt neieinteresētai personai, kura uz lietām skatās skaidrāk.

10. Jā. Bet neļaujiet ievest sevi maldos. Izrādiet vairāk pašpārliecinātību, tad jums viss būs kārtībā. Dotajā brīdī jūs varat pilnībā paļauties uz savu intuīciju. Pēc tam jums nenāksies izjust ne pilītes vilšanās.

LASI VĒL: Lielā pareģošanas grāmata: uzdodiet jautājumu un atveriet grāmatu nejauši izvēlētā lappusē

11.Jautājums uzdots pārāk agri. Nenoskaņojieties pilnīgi un galīgi uz to, kas vēl nav nobriedis. Atstājiet laiku labvēlīgai attīstībai. Biežāk piekāpieties. Jūs par to cienīs.

12. Ļoti iespējams. Tā kā viss attīstās daudz ātrāk un pozitīvāk, nekā jūs esat iedomājies. Ir svarīgi, lai jūs necenstos radīt neieinteresēta cilvēka iespaidu. Pievērsiet uzmanību: kāds patiesi vēlas kļūt par jūsu draugu.

13. Viss notiks ne pēc plāna. Jūs rīkojaties nepārliecināti. Tas dažus jūsu draugus maldina. Viņi uzskata jūs par neparedzamu personību, kas acīmredzami nav jums par labu. Graujiet šo imidžu. Jūs mīl vairāk, nekā jūs domājat.

14. Viss būs labi. Bet tikai tādā gadījumā, ja jūs paši izrādīsiet aktivitāti. Ir atļauts viss, bet tikai ne vilcināšanās. Ņemiet iniciatīvu savās rokās un pārsteidziet visus ar savu lietišķumu un ideju bagātību.

15. Jā, jūs varat paļauties uz savu laimi. Jūs gaida negaidīts un labvēlīgs likteņa pagrieziens. Tagad jums nevajag neko izdomāt, bet tikai pagaidīt. Sasteigtas rīcības aizvedīs jūs nepareizā virzienā un var pat kaitēt.

16. Visas cerības piepildīsies. Bet nepavisam ne tā, kā jūs to esat iedomājušies. Tāpēc esiet gatavi jebkurām pārmaiņām, nenoskaņojiet sevi uz vienu vienīgu mērķi. Izrādiet elastīgumu un neizvairieties ne no viena argumenta.

17.Viss vēl ir uz jautājuma zīmes. Jums vajag labi padomāt par savām vēlmēm, jo jūsu paša jūtas vēl līdz galam nav nobriedušas. Tāpēc jūs pārāk daudz gaidāt no otras puses. Tuvākajās dienās viss paliks pa vecam. Toties kāds laimīgs apstāklis var ieviest skaidrību jūsu lietās. Uzmanīgi ieklausieties savā iekšējā balsī.

18. Jums var rasties grūtības. Sākumā jums nāksies piedzīvot vilšanos. Kas, tomēr, nemaz nenozīmē, ka jūsu iespējas līdzinās nullei. Tieši otrādi: vilšanās sniegs grūdienu pozitīvai attīstībai. Jūsu draugu loks palielināsies, tas kļūs labsirdīgāks un stabilāks.

LASI VĒL: Šos 7 priekšmetus nevajadzētu dāvināt, un saņemt kā dāvanas, izstāstīsim kāpēc

19. Aizdomas un niknums pagaidām vēl ir tālu no jums. Bet, ja jūs nespēsiet ātri tikt vaļā pats no savām šaubām, tad jūs daudz ko sabojāsiet. Ja veiksme iet jums ar līkumu, tad tur vainīga ir tikai jūsu pārmērīgā pieticība un nepārliecinātība. Metiet tās prom! Esiet atvērti un draudzīgi kontaktējoties ar citiem cilvēkiem.

20. Jā. Dotajā brīdī jums, liekas, rokās krīt veiksme. Tāpēc nav ne mazākā iemesla šaubīties par labvēlīgu iznākumu. Veiksme būs pietiekami ilga.

21. Jā. Pilnīgai mērķa sasniegšanai atlicis pielikt vēl pavisam nedaudz pūļu. Uzdrīkstieties, riskējiet – pēdējais izrāviens, un jums viss izdosies. Esiet uzmanīgi pret jums apkārt notiekošām lietām un atcerieties – nejaušību nemēdz būt.

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru