Šos 7 priekšmetus nevajadzētu dāvināt, un saņemt kā dāvanas, izstāstīsim kāpēc

Ilona Kaldre ir pieredzējis ekstrasens, kas sadarbojas ar tiesību aizsardzības institūcijām un palīdz cilvēkiem, kas ir nokļuvuši nelaimē.

Viņa ir pārliecināta, ka par dažām dāvanām nevajadzētu priecāties, bet no dažām par vajadzētu sargāties. Dziļas, tautas novērojumu zināšanas, un liela pareģotājas pieredze, palīdzēja viņai nonākt pie secinājumiem, ka dažām lietām ir negatīvā enerģētika. Viņa apgalvo, ka tāds negatīvas lietas ir septiņas.

Nazis.

No maģijas redzējums asie priekšmeti ietver sevī reālu apdraudējumu. Ieteicams nažus, šķēres, adatas pirkt pašiem. Asumi uzkrāj negatīvo enerģētiku.

Pulkstenis.

Pulksteņa rādītājiem, kā zināms, ir viena funkcija – skaitīt minūtes, stundas un dienas. Galvenais ir tas, ka viņi beigu beigās apstājas. Ja šāda dāvana bija jums uzdāvināta ar sliktiem nodomiem, tas var nozīmēt mīlestības vai veiksmes beigas.

Maks.

Nedrīkst dāvināt tukšu maku. Tas simbolizē nabadzību. Cilvēkam, kurš pasniedza dāvanu, obligāti vajadzētu ielikt makā kādu naudas summu.

Mutautiņš.

Daži cilvēki mutautiņu izmanto savu bēru procesos. tas saistās ar savdabīgām atmiņām par mirušo. Protams, ka mūža garumā uzkrājas daudzas sliktas atmiņas, kas ka ir saistītas ar nāves enerģiju. Lietu, kas reiz bija izmantota kapsētā nedrīkst glabāt mājās. Mutautiņus labāk aizstāt ar papīra salvetēm. Tās ir gan praktiskas, gan higiēnas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru