Zīlēšana pēc Nostradamusa apļa: uzdod jautājumu – saņem atbildi!

0

Mišels de Nostradamuss bija astrologs, ārsts un alķīmiķis, bet pazīstams visā pasaulē viņš kļuva, pateicoties savām pareģošanas spējām. Nostradamuss vairāk nekā 10 gadus izdeva ikgadējos almanahus, “Maģistra Mišela Nostradamusa pareģojumi”, kur četrrindu (katrēnu) veidā sīki izklāstīja paredzamo notikumu gaitu. Viņa pareģojumi piepildījās un turpina piepildīties vēl šodien ar apbrīnojamu precizitāti.

LASI VĒL: Kad tu zaudē mammu, tu zaudē daļiņu no savas sirds

Runā, ka zīlēšanu pa apli arī izgudroja Nostradamuss, toties pierādījumu, ne rakstisku, ne mutisku, tam nav. Un tomēr,šis paņēmiens ir samērā vienkāršs un pārsteidzoši precīzs! Aizveriet acis, koncentrējieties uz jautājumu un ar pirkstu iebakstiet uz apli. Skaitlis – tā ir atbilde uz jūs satraucošo jautājumu.

Atbildes:

1.Jā. Jūs piederat pie tiem cilvēkiem, kuriem pat visgrūtākajās situācijās ir drosme. Tāpēc neatsakaties uzreiz no problēmām, jums rezervē ir izturība un pacietība. Jūs gaida panākumi. Nebaidieties uzticēties sev un citiem.

2. Jā. Bet ne šodien un ne rīt. Kāds stāv jums ceļā un cenšas samaisīt visas kārtis. Neuztveriet to pārāk nopietni. Bet nedrīkst arī šo pretošanos novērtēt pārāk zemu. Izvairieties no konfrontācijas. Pacentieties atrast pozitīvu problēmas risinājumu.

3. Jā. Tuvāko dienu notikumi pārspēs visas jūsu cerības. Ja jūs sāksiet prātīgi izmantot savas enerģijas rezerves, un nesāksiet šaut uz kraukļiem, tad visas priekšrocības būs jūsu pusē. Jebkurā gadījumā esiet pacietīgs un izturīgs gan attiecībā pret sevi, gan arī pret citiem.

4. Jā. Dotajā brīdī jums, liekas, rokās krīt veiksme. Tāpēc nav ne mazākā iemesla šaubīties par labvēlīgu iznākumu. Veiksme pietiekoši ilgi būs kopā ar jums. Izbaudiet šī laimīgās nedēļas.

LASI VĒL: Ko var padomāt, bet nekad nepateikt cilvēki, uzzinot jūsu Zodiaka zīmi

5. Tieši tā. Dotajā brīdī jūs pārāk lielu uzmanību pievēršat citu viedoklim, un tāpēc nedaudz samaziniet labvēlīgo situāciju. Nevilcinieties pārāk ilgi, parādiet, ka ar jums turpmāk nāksies rēķināties. Nelielas taktiskās spēs tikai ved maldos un kaitē savstarpējai uzticībai.

6. Viss būs nedaudz grūtāk, nekā jūs gaidāt. Jūs vadāties no nepareiziem priekšnoteikumiem. Citi cilvēki to redz pilnīgi savādākā gaismā. Tāpēc jums īpaši nepieciešams uzklausīt tuva cilvēka padomu un nepakļauties mānīgām cerībām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru