Jūs pilnībā atbrīvojaties no zemādas lipomas bez operācijas, vienkārši lietojot šo recepti!

Vienkārša komprese palīdzēs atbrīvoties no lipomas bez operācijas. No lipomas nepaliks ne miņas.

Lipoma ir tauku audu uzkrāšanās zem ādas, tāpēc to ļoti bieži sauc par taukaini. Lipoma ir labdabīgs audzējs, kas var pāraugt ateromu (tauku cistu).

Tā pat var attīstīt liposarkomu, bet tā jau ir bīstams un ļaundabīgs audzējs. Tāpēc, ja jums zem ādas ir jauns veidojums, tad jums ir jākonsultējas ar speciālistu.

Parasti no lipomas cieš sievietes, retāk vīrieši.

Mūsdienu medicīna parasti piedāvā atbrīvoties no lipomas ķirurģiskā ceļā, bet ne visi ir šīs metodes piekritēji. Tāpēc nolēmām pastāstīt jums vienu no mūsu senču aizmirstajām receptēm, kas palīdzēs pilnībā tikt vaļā no lipomas bez operācijas un rētām pēc tās!

Tā ir pilnīgi dabiska recepte, kas palīdzēs atbrīvoties no lipomas.

Jums ir nepieciešams:

  • 1 ēdamkarote alvejas.
  • 1 ēdamkarote bišu medus.

Pagatavošana:

Rūpīgi sajauciet abas sastāvdaļas un dāsni (aptuveni 1 cm biezumā), uzliekat maisījumu uz bojātas vietas, pēc tam aptinat plastmasas plēvi, nofiksē pārsēju un atstājat uz 36 stundām, pēc tam nomainat pārsēju ar jaunu. Atkārtojat procedūru 4 reizes pēc kārtas.

Ja lipoma atrodas redzamā vietā un jūs nevarat pastāvīgi nēsāt pārsēju, tad vienkārši uzliekat kompresi pirms gulētiešanas un no rīta noņemat un nomazgājat atliekas ar siltu ūdeni. Atkārtojiet procedūru katru vakaru, kamēr lipoma pazudīs.

Pirms lietošanas pakonsultējaties ar ārstu!

avots: mechtatelnitsa.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Māra</cite>

    Bet kā ar suni ,ja viņam zem ādas ir bumbulis un aug lielāks ,dakters saka ,ka tas ir mīkstajos audos un suns par vecu operācijai ,ko man darīt ?

Pievienot komentāru