Robina Viljamsa atraitne atklāja sava nelaiķa vīra pēdējos trīs vārdus

Pagājuši vairāk nekā trīs gadi, kopš slavenais aktieris Robins Viljamss traģiski beidza dzīvi izdarot pašnāvību. Pielūdzēji visā pasaulē apraudāja viņa nāvi, uzskatot, ka pašnāvības cēlonis ir nomākta depresija un narkotiku lietošana.

Patiesībā, daudzu cilvēku iemīļotā aktiera nāves iemesls, bija kaut kas vairāk. Savā pirmajā intervijā pēc Viljamsa nāves, viņa atraitne, Sūzana Šnaidera Viljamsa bija nolēmusi atklāt patiesību par viņas vīra pašnāvību. Sūzana atcerējās mīļotā vīra pēdējos vārdus, ko viņš bija viņai pateicis pirms aiziešanas.

Līdz traģiskajām beigām, 2014. gada augustā, Robins Viljamss ilgi cīnījās ar īpašu plānprātības formu, ko sauca par demenciju.

Tieši slimība bija atņēmusi viņa dzīvību. Depresija bija tikai viens no iemesliem. Galvenais faktors, kas pārsniedza pat ieilgušu depresiju, bija trauksme. Un trauksmes sajūta bija ļoti stipra.

Ārsti bija devuši Robinam trīs gadus, un šī dzīve nevarēja būt viegla un gaiša. Pirms nāves Robins cīnījās ar depresiju, trauksmi un paranoju. Tikai nedēļu pirms nāves viņš plānoja veikt neirokognitīvu testēšanu.

Asaras ritēja pār Sūzanas vaigiem, kad viņa atcerējās savu pēdējo sarunu ar vīru.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru