Zem viena jumta ar vampīriem! Kādi istabas augi izsūc visas dzīvības sulas no tevis

Labvēlīgie augi

Gandrenes

Stiprie un krāšņie augi spēj pasargāt jūs no lāstiem un ļauna vēlējumiem, paņemot nelabvēļa enerģiju sev. Ja jums vai jūsu tuviniekiem bieži naktīs rādās murgi, atstājiet uz guļamistabas palodzes gandrenes. Tās izveidos mājīgu un patīkamu atmosfēru.

Acālija

Tās ir nelielas spēkstacijas, kuras kliedē egoismu, skopumu un ļaunumu, palīdzot jums sasniegt personīgos panākumus. Acālijas spēj labvēlīgi ietekmēt pozitīvus, viesmīlīgus un labsirdīgus cilvēkus, dodot viņiem spēku un veselību.

Fikusi

Ja jums nepieciešams virzīties augšup pa karjeras kāpnēm, bet kaut kādu iemeslu dēļ tas neizdodas, ienesiet savā mājā kādu no šiem augiem. Fikusu enerģētika palīdz kļūt daudz organizatoriskākiem, attīsta mūsu intuīciju, kā arī palīdz pieņemt pareizos lēmumus, ņemot vērā visus blakus esošos apstākļus.

Hlorofīti

Neatņemams augs tajās mājās, kuriem virtuvē stāv gāzes plīts. Neviens nosūcējs nepalīdzēs jums tik labi tikt galā, kā trīs vai četri hlorofīti. Turklāt šie augi uztur jūsu enerģijas līmeni, sniedzot mundru garu un labu garastāvokli.

Dracēnas

Šis augs saglabās jūsu mājā labsirdību un sirds siltumu. Dracēnas nostiprinās jūsu optimismu, paaugstinās pozitīvo enerģiju, kā arī uzlabos dzīves kvalitāti. Visspēcīgākie ir tieši tie augi, kurus izaudzējāt paši no maziem stādiņiem.

LASI VĒL: Floristi iesaka! Pateicoties šim līdzeklim istabas augi aug kā negudri! Neticami!

Tāds, lūk, ir mūsu šīs dienas stāsts! Tagad viss ir jūsu rokās – atstāt augus, kuri ir kaitīgi, vai ieviest tos augus, kas sniedz labumu. Taču vienu gan neaizmirstiet – dalīties arī ar saviem draugiem!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru