Vispārējais horoskops visām Zodiaka zīmēm nedēļai no 17. – 23. aprīlim

Svari

(23. septembris— 23. oktobris)

Iespējamas pārmaiņas gan privātās, gan profesionālās lietās. Nebūvējiet pārlieku fantastiskus plānus, vilšanās no neveiksmes to realizēšanā var likt jums pieņemt pārsteidzīgu lēmumu. Ceturtdien pacentieties izvairīties no dalības strīdos un konfliktos, labāk pasēdēt maliņā, un problēma ātri atrisināsies pati no sevis. Iespējama satuvināšanās ar interesantu un ietekmīgu cilvēku. Sestdiena ir lieliska diena, lai uzņemtu viesus vai izbrauktu piknikā.

Skorpions

(24. oktobris — 22. novembris)

Šonedēļ pārliecība par saviem spēkiem un optimisms palīdzēs iekarot apkārtējo atzinību un stiprināt labas attiecības ar priekšniecību. Vislabvēlīgākās nedēļas dienas solās būt trešdiena un piektdiena. Darbā – veiksmīga radošā josla, var rēķināties ar prēmiju, labvēlīgums un sapratne savstarpējās attiecībās starp kolēģiem. Jūs varat būtiski papildināt savas zināšanas, tajā pašā laikā paceļoties citā intelektuālajā līmenī. Saglabājiet dvēselisko līdzsvaru. Nedēļas beigās, pēc nepārtrauktas steigas, jūs gaidīs visai patīkami notikumi, par kuriem jūs tik ilgi sapņojāt. Jauni iespaidi brīvdienās ļaus ģenerēt jaunas idejas.

Strēlnieks

(23. novembris — 21. decembris)

Šonedēļ jums vienkārši ir nepieciešams koncentrēties vienam galvenajam mērķim, tad tas sāks jums tuvoties. Labvēlīgs laiks darbībai, kas vērsta uz savas reputācijas stiprināšanu un cieņu starp kolēģiem. Pirmajā nedēļas pusē iespējamas noteiktas grūtības ar veciem darījuma partneriem vai laulāto draugu, kas pēkšņi var kļūt apnicīgs. Izrādiet pacietību un humora izjūtu, un viss nokārtosies.

Lasi vēl: Karjeras un finanšu horoskops visām Zodiaka zīmēm no 17. – 23. aprīlim

Mežāzis

(22. decembris — 20. janvāris)

Šis ir labvēlīgs laiks izlēmīgām darbībām, pārmaiņām un skaidrai turpmāko notikumu plānošanai. Pirmdien vēlams atvbrīvoties no sīko, neatrisināto problēmu kravas. Otrdien samaziniet slodzi darbā līdz minimumam, nesarunājiet nekādas svarīgas tikšanās. Sākot no trešdienas jūsu priekšā sāks parādīties dažādas iespējas, kas veicinās jaunu virsoņu iekarošanu. Ceturtdien ir liels risks palaist garām kaut ko svarīgu, labāk visu pierakstīt. Piektdien nepieciešamības gadījumā varat rēķināties ar draugu atbalstu. Svētdien centieties saglabāt līdzsvaru un neizrādīt aizkaitinājumu tuvinieku dēļ.

Ūdensvīrs

(21. janvāris — 19. februāris)

Šajā nedēļā jums periodiski nāksies labot kļūdas, vēlreiz izdarīt daļu no darbiem, atgriežoties pie atliktajiem uzdevumiem neparedzētu apstākļu dēļ. Jums nepieciešams koncentrēties, lai virzītu notikumus vajadzīgajā kursā. Pacentieties ievērot loģisku secīgumu savās darbībās. Nav obligāti piedalīties itin visā, kas notiks samērā tuvu jums. Dažreiz ir labāk paklusēt un atvirzīties maliņā.

Zivis

(20. februāris — 20. marts)

Var parādīties iespēja tālākai virzībai amatā. Vēlams atturēties no jebkādu solījumu došanas, jo to izpildīšana prasīs jūsu pūles, kuras jūs pagaidām vēl nevarat atļauties. Trešdiena nav tā diena, kad censties jebkuru lietu novest līdz galam, jūs pārāk nogursiet. Nedēļas beigās nevajadzētu strīdēties ar kolēģiem un priekšniecību. Īpaši spītīgām un strādīgām personībām ir iespēja ielikt izturīgu pamatu zem privātās labklājības ēkas. Esiet piesardzīgi vērtējumos, labāk nedaudz nepateikt līdz galam, ievērojot diplomātiju, nekā uz karstām pēdām iegūt sev ienaidnieku.

Avots: goroskope.net 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru