Vismelīgākās zodiaka zīmes! Kuras zīmes ir saraksta līderos?!

5. vieta: Lauva

Lauvas ir vienas no mērķtiecīgākajām, bezbailīgākajām un enerģiskākajām zīmēm. Bet šiem cilvēkiem ir arī trūkums – saasināta pašu vērtības sajūta. Lai glaimotu savai iedomībai, viņi darīs visu. Lauvām patīk riskēt, staigāt pa naža asmeni, tāds nu viņiem ir tas temperaments. Šie cilvēki skaidri tic, ka viņi ir labākie. Viņiem ir svarīgi turēt latiņu un saglabāt stāju, lai tur vai kas. Tā dēļ viņi var izmantot jebkurus melus un viltības. Lauvām nepatīk ieciklēties uz sīkumiem, tāpēc viņas bieži melo, lai vienkārši tiktu vaļā no apnicīgām izprašņāšanām vai piesiešanās. Jā, jā, viņi ir samaksājuši rēķinus un aizgājuši uz vecāku sapulci.

4. vieta: Vēzis

Vēži ir maigi un labsirdīgi iekšienē, kas slēpjas aiz cietas un necaurlaižamām bruņām. Šie cilvēki ir ļoti uzticīgi un godīgi sirds dziļumos, tomēr viņi pavisam viegli var melot tiem, kurus neuzskata par pietiekoši tuviem. Visā visumā viņi ir ļoti maigi, jūtīgi un labsirdīgi cilvēki. Bet melus izmanto vien tam, lai slēptu savu ievainojamību.

Visbiežāk Vēži sev melo biežāk nekā apkārtējiem. Viņi ir tk ļoti jūtīgi un aizvainojami, ka var izdomāt problēmu paši sev un apvainoties uz to. Ja jūs viņiem prasīsiet, kas noticis, viņi dramatiski jums pavēstīs, ka viss ir kārtībā.

LASI VĒL: Trīs Zodiaka zīmes, kas šajā pasaulē antākušas ar lielu misiju, un pavisam drīz visi par to uzzinās!

3. vieta: Auns

Auni nav līdzīgi tipiskiem meļiem. Viņi ir pārāk slinki, lai atcerētos paši savus melus. Viņu arsenālā atrodami arī citi veidi, kā sasniegt mērūs. Toties ir viens apstāklis, kas var likt viņiem nolaisties līdz meliem – ja uz jautājuma zīmes ir viņu brīvība. Drošība, neatkarība un stabilitāte ir viņu galvenās prioritātes, un, ja kāds vai kaut kas cenšas izjaukt šo līdzsvaru, tad viņi melos, akli cenšoties atgūt savu brīvību un mieru.

Turklāt Auni necieš pašu netaisnību. Viņiem vienmēr visur ir jābūt pirmajiem, labākajiem, uzvarētājiem. Un, lai gozētos slavas augstumos, viņi ir gatavi sniegt jums tūkstošiem melīgus argumentus, pats galvenais ir izdarīt to pēc iespējas ātrāk un agresīvāk, lai pretinieks nepaspētu atjēgties.

2. vieta: Dvīņi

Divdabība ir viņu otrā daba. Tieši tāpēc Dvīņi ieņem godpilno otro vietu starp meļiem un maldinātājiem. Viņi ir ļoti laipni un pieklājīgi, baidās kadu aizskart vai ievainot, it īpaši , ja tas var kaitēt viņu reputācijai.. Liekulība ir galvenais grēks cilvēkiem, kuri dzimuši Dvīņu zvaigznājā. Viņi cenšas izpatikt visiem un katram, sniedzot melīgus solījumus un komplimentus. Sev par attaisnojumu Dvīņi parasti vienkārši nevainīgi pamirkšķinās ar acīm un vaļsirdīi paskaidros, ka patiešām agrāk tā bija domājuši, bet tagad situācija ir mainījusies, plāni jau ir citi, un vispār, no viņiem taču nekas nav atkarīgs!

Visbiežāk Dvīņi melo paši sev. Šajos cilvēkos pastāvīgi notiek cīņa starp diviem pretējiem spēkiem. Viņi ir pretrunu un kontrastu pilni, tāpēc neapvainojieties, ja Dvīņi melo jums tieši acīs skatīdamies. Visdrīzāk, viņi to nedara aiz ļauna prāta. Tāda vienkārši ir viņu daba, un tur neko nevar izdarīt.

1. vieta: Skorpions

Skorpioni ir vismelīgākie un dziļākie cilvēki no visiem cilvēkiem, kādus jums vien nācies sastapt. Šiem cilvēkiem vajag kontrolēt pilnīgi visu – sākot ar savām pašu emocijām līdz jūsu viedoklim par viņiem. Lai justos stabili un vareni, viņi vērpj sarežģītu intrigu un melu tīklu, no kura ir praktiski neiespējami izkļūt. Skorpioni ir ļoti vērīgi, viņi ir smalki un viltīgi manipulatori, tāpēc pavisam bieži viņu meliem nav iespējams piesieties.

LASI VĒL: 3 Zodiaka zīmes, kurās iemīlas pilnīgi visi vīrieši

Turklāt Skorpioni pavisam labi spēlē uz publiku: viņi māk uzmundrināt un nomierināt jūs nelaimē, kaut arī patiesībā domā, ka jūs saņēmāt pēc nopelniem. Viņi apvainojas uz ilgu laiku un izdomā atriebības plānu. Tāpēc šos cilvēkus nevar norakstīt pat tad, ja jums liekas, ka esat salīguši mieru un nokārtojuši savas attiecības. Turklāt svešus melus Skorpioni sajūt pa gabalu un attiecas pret tiem ar nosodījumu.

Mēs ceram, ka tagad jūs skeptiskāk attieksieties pret to, ko jums saka šo zodiaka zīmju pārstāvji. Ir muļķīgi ticēt akli visam, tomēr nevajag arī krist galējībās. Atcerieties to, ka horoskopi vienkārši nosaka cilvēka dispozīciju pret vienām vai citām rīcībām, taču ir pilnībā iespējams, ka audzināšana un cilvēka personīgās īpašības pasargā viņu no meliem.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru