Visi, kas glabā to savās mājās, bieži slimo… Dažas lietas, no kurām vajag tikt vaļā.

Dekoratīvās sveces.

Sveces ļoti bieži satur svinu, tas ir vajadzīgs, lai palielinātu sveces cietumu. Svins var izraisīt hormonu balansa bojāšanu dažāda vecuma cilvēkiem, bērniem var rasties problēmas ar uzmanības traucējumiem un problēmas ar mācīšanos, ja mājā ir pārāk daudz svina. Organismā uzkrātais svins veicina vēža šūnu attīstību. Centies samazināt dekoratīvo sveču lietošanu mājās, drošākais veids, kā sevi pasargāt — tos izgatavot pašrocīgi. Aizstāj ķīmiskos aromatizatorus ar organiskām izejvielām.

Plastmasas konteineri ēdienam un dzērienu plastmasas pudeles.

Ftalāti (ēteri) un bisfenols A – vielas, kas ir katrā plastikāta traukā. Centies nepirkt pārtiku plastikāta traukos un dzert ūdeni, kas ilgi atradās plastmasas pudelēs. Nesildāt pārtiku plastmasas rezervuāros. Plastmasas pudeli ar dzeramo ūdeni, kuru bieži ņem līdzi, ir laiks nomainīt pret stikla. Netīrs krāna ūdens, ko tu nepapūlējies izfiltrēt, satur smagos metālus un daudzus ķīmiskos savienojumus, par kuriem mēs bieži aizmirstam — piemēram, hloru. Tie var ietekmēt veselību tā, ka maz neliksies! Prātīgs lēmums — uzstādīt filtrus mājās, ne tikai dzeramajam ūdenim, bet arī dušā.

Krāsas un lakas.

Izmantojot krāsas un lakas, neaizmirsti visu labi izvēdināt! Pat parastā nagu laka, ietekmē veselības stāvokli, ko nu runāt par celtniecības krāsām un lakām.

Bīstamas ķīmiskas vielas, — kancerogēni — kas ir šajās mūsu ierastajās lietās, spēj ietekmēt parasto šūnu DNS. Tie rada neatgriezeniskās izmaiņas ģenētiskajā materiālā, tāpēc cilvēks sāk bieži slimot.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru