Viņš cieši turēja sievas roku, kura tikko viņam bija dzemdējusi četrīšus. Pēc mirkļa viņam nācās no viņas atvadīties…

Šī pāra mīlas stāsts skan kā pasaka. Tālajā 2007. gadā Ērika Morales satika Karlosu.

Viņi viens otrā iemīlējās no pirmā acu skatiena, neskatoties uz to, ka viņa ne vārda nesaparata spāniski, bet viņš – ne vārda angliski.

Jau pēc neilga laika pāris nolēma apprecēties, lai spētu veido savu ģimeni.

LASI VĒL: Viņa pārcieta sešpadsmit spontānos abortus, līdz ārsti saprata, kur ir problēma

Taču viss ne būt nav tik vienkārši. Ērikai nācās piedzīvot ne vienu vien spontāno abortu – sāpes, ciešanas un vilšanās, kā arī nemitīgie centieni palikt stāvoklī. Pāris nezaudēja cerības un jau pēc kāda laika viņiem izdevās ieņemt bērniņu.

Jau pirmajā USG apskates laikā atklājās kas šokējošs – pāris gaidīja četrīšus! Ir grūti pat vārdiem aprakstīt, cik ļoti pāris bija pateicīgi Dievam par šādu laimi. Līdzko abi vecāki bija mājās, viņi steigšus ķērās klāt domāt mazajiem vārdus. Puisīti viņi nolēma nosaukt par godu tēvam – Karloss, bet divas meitenītes – Peizlija un Treisa. Pēdējā puisēna vārdu viņi nekādi nevarēja izdomāt, tādēļ pāris nolēma to izvēlēties pēc dzemdībām.

Pirmie krampji Ērikai sākās jau septītajā grūtniecības mēnesī. Ārkārtīgi pārbijusies un satraukusies Ērika rakstīja savam vīram, kurš steigšus veda sievu uz slimnīcu. Kamēr ārsti veica ķeizara griezienu, laimīgais tēvs nepacietīgi gaidīja, kad pasaulē nāks viņa četri bērni.

Kad operācija bija galā, Karlosam beidzot ļāva ieiet palātā pie savas mīļotās sievas. Ieraugot savu sievu, viņš cieši, taču mīļi, saspieda viņai roku, būdams ārkārtīgi pateicīgs par šiem četriem brīnumiem. Nomocītā sieviete lēnām modās no narkozes, taču pēkšņi viss aizgāja greizi…

LASI VĒL: Seriāla “Vienkārši Marija” zvaigzne 42 gadu vecumā piedzemdēja dvīņus. Tagad aktrisei ir 55

Visi aparāti sāka kā negudri gaudot, ārstu un medmāsas steigšus sauca uz palātu. Karlosam palūdza iziet ārā no palātas kopā ar visiem jaundzimušajiem bērniņiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru