Viņa paslēpās zem gultas, lai pārbaudītu, vai puisis viņai ir uzticīgs…

Pēc vairākus gadus ilgušām stabilām attiecībām, kaisle viņu starpā bija nedaudz apdzisusi. Meitene sāka sev uzdot jautājumus: „Vai viņš man ir uzticīgs? Vai mīl? Ko viņš darītu, ja es viņu pamestu?”

Lai pārbaudītu sava mīļotā reakciju, meitene izlēma uzrakstīt viņam vēstuli par to, ka viss ir beidzies, ka viņai ir apnikusi viņa vienaldzība, ka mīlestība ir beigusies u.t.t. Aiziet no viņa patiešām viņa, protams, netaisījās.

Viss bija sagatavots. Vēstule tika nolikta redzamā vietā. Atlika vien sagaidīt savu puisi, paslēpties zem gultas, lai redzētu viņa reakciju.

Atnākot mājās un izlasot vēstuli, jaunais cilvēks sāka jautri svilpot un tūliņ zvanīja kādam no sava telefona.

Meitene nespēja noticēt savām ausīm. Kas notiek? „Mīļā, sveika! Es braucu! Iedomājies, viņa laikam beidzot saprata, ka es krāpju! Pati aiztinās, paldies Dievam, šīs attiecības bija liela kļūda. Esmu ticis no viņas vaļā, paldies Dievam.. Drīz tiksimies!” puisis sacīja pa telefonu.

Meitene pilnīgā šokā gulēja zem gultas vēl pāris minūtes. Kā viņa varēja tā kļūdīties? Tika daudz gadus nodzīvot ar cilvēku, kas viņu it nemaz neciena! Kad puisis aizgāja, asaras pašas sāka tecēt pār vaigiem.

Šķir nākošo lapu un uzzini, ar ko tas viss beidzās! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru