Grūti laiki mums sniedz 4 svarīgas mācības

Šīs mācības ir tā pati gaisma, kuru mēs visi alkstam saskatīt tuneļa galā.

Grūti laiki dažreiz var likties kā dziļš, melns caurums, kur nevar izbēgt no iekrišanas tajā, neskatoties uz visiem jūsu pūliņiem. Un, lai arī jūs brīnāties, kā kaut kas tāds vispār varēja notikt, bet pat visgrūtākajā brīdī var atrast kādu cerības stariņu.

Grūti laiki vienmēr mūsu priekšā paver izaugsmes iespēju. Cilvēks iztur pārbaudījumu par spēju piecelties un turpināt iet uz priekšu, lai, nonākot otrā pusē, kļūtu vēl spēcīgāks un drosmīgāks, nekā pirms tam.

Jūsu uzmanībai piedāvājam četras svarīgas mācības, ko varat iegūt no jebkāda veida dzīves grūtībām. Šīs mācības ir tā pati gaisma, kuru mēs visi alkstam saskatīt tuneļa galā.

Jūs uzzināt, kurš ir jūsu patiesais draugs

Reizēm kādā noteiktā dzīves brīdī mēs uzzinām rūgto patiesību par to, ka cilvēks, ar kura atbalstu mēs rēķinājāmies, patiesībā nav nekāds draugs, un ka uz viņu nevar paļauties. Grūtie brīži diezgan oriģinālā veidā atņem mums lieko bagāžu – ja mēs cilvēkam esam vienaldzīgi, tad viņš vai viņa nemaz nepacentīsies vajadzības gadījumā mums kaut kā palīdzēt.

Apziņa, ka jūs vairāk neesat vajadzīgi tam, kuru mīlat, droši vien liks jums vilties. Bet tādā veidā jūs saglabāsiet savu enerģiju un laiku, netērējot tos palīdzot viņai vai viņam, kad viņi to pieprasa.

Un vēl jūs uzzināsiet, kas ir jūsu patiesie draugi. Esiet pateicīgi par šo cilvēku eksistenci jūsu dzīvē, un atvēliet savu emocionālo telpu tikai tiem, kuri bez šaubām atsauksies jūsu saucienam pēc palīdzības.

Jūs apzināties visu sava spēka dziļumu.

Visas jūsu pagātnes un nākotnes dzīves problēmas tikai palīdzēs norūdīt jūsu raksturu. Lai cik banāli tas neizklausītos, bet tā ir patiesība. Nekas nespēj cilvēku padarīt spēcīgāku, kā grūtību pārvarēšana. Jūs tieksieties pēc kaut kā vairāk, un pat izstrādāsiet pacietību, kļūsiet spēcīgāks un apzinātāks.

Piemēram, kad mums izdodas atrisināt noteiktu problēmu, tā uzreiz tiek saglabāta mūsu iekšējā panākumu sarakstā. Pēc tam paaugstinās mūsu pārliecinātība pašiem par sevi, par savu spēju izdzīvot un plaukt, neskatoties ne uz ko.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru