Viņa pamodās ar mirušu zirnekli uz vaiga. Kas gan var būt briesmīgāks?

Megana Linsija (Meghan Linsey) kļuva slavena ar savu dalību amerikāņu šovā “Balsis”, bet pavisam negaidīti pazuda no mēdiju telpas. Bet, kad ziņkārīgie fani sāka interesēties, kas noticis, izrādījās, ka meitene kļuva par plēsīga kukaiņa upuri.

Skan, kā kadrs no lētas šausmu filmas, bet reiz viņa patiešām pamodās no spēcīgām sāpēm kreisajā vaigā, bet, kad paskatījās uz plaukstu – tajā gulēja saspiests zirneklis.

LASI VĒL: Visi nolēma, ka līgavai ir vienkārši pirsmkāzu stress. Bet, kad situācija jau bija uz robežas, ārsts palūdz līgavai noliekt galvu uz priekšu

Nebija grūti rekonstruēt tās nakts notikumus, kas arī šausmināja Meganu. Piepildījās viens no viņas murgiem – liels, viennozīmī indīgs zirneklis ielavījās pie viņas gultā un uzlīda uz meitenes seju. Viņa automātiski nosita viņu ar roku un pat nepamodās, bet inde jau bija nonākusi ķermenī. Megana nebija no dumjākajām – viņa nomazgāja seju, ielika beigto zirnekli maisiņā un devās uz slimnīcu.

View this post on Instagram

I know I've been MIA on social media for a while, so I wanted to fill you all in on what's going on. These pics are hard to share, but I think it's important for me to be open with you guys. Everything isn't perfect all of the time. We all go through hard stuff. So, 9 days ago, on February 12, I woke up to a stinging sensation on my face. I looked and in my right hand was a dead spider. Somehow while I was sleeping, a spider had bit me and I had killed it. This scenario is literally on the top of my nightmare list. The stinging was awful and I knew it had to be poisonous. I put the spider in a bag and headed to urgent care. Over the course of the last 9 days, I have experienced the most insane symptoms. From excruciating nerve pain in my face, muscle spasms, full body rash, extreme swelling… etc. It has really been rough. It has been confirmed that I was bit by a brown recluse spider, one of two of the most poisonous spiders in the US. I am still dealing with the wound on my face, but I finally found the right meds to control the nerve pain. I know I'm not out of the woods on this yet, but I am so incredibly grateful for my health and I will never take it for granted again. Your thoughts and prayers are much appreciated. I will be getting back in the studio this week, to work on the new record! I can't wait to finish it. And I can't wait to get back on the road on March 9 & 10- I will be playing in Alaska! And PLEASE, if you live in area where these spiders are, do some research and learn how to protect yourself! I know this is not common at all, but better safe than sorry! Love you all! Xo Meg

A post shared by Meghan Linsey (@meghanlinsey) on

Turpmākās dienas pārvērtās par sāpīgu procedūru virkni. Miesa koduma vietā bija atmirusi un palikus melna, viņu mocīja muskuļu spazmas, un pa visu ķermeni parādījās izsitumi. Pretinde paveica savu darāmo, bet, lai paātrinātu ādas atjaunošanos, ārsti pacienti ievietoja speciālā kamerā, kurā ir paaugstināts skābekļa daudzums.

LASI VĒL: Ja ir iekodusi čūska: ko drīkst un ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt!

Pateicoties saglabātajām kukaiņa atliekām, speciālisti noteica, ka tas ir brūnais zirneklis – vientuļnieks, otrais pēc bīstamības pakāpes ASV teritorijā. Briesmīgāka ir slavenā melnā atraitne, taču zirneklim – vientuļniekam ir kaitīgs ieradums ierāpties gultā vai apģērbu skapī, un tādējādi saskarties ar cilvēku. No zirnekļa kodiena mirst reti, bet ir garantēts nepatīkamu un bīstamu simptomu spektrs.

Par laimi Meganai Linsijai, viņa saņēma nelielu indes devu, un divu nedēļu laikā spēja atgūties no koduma sekām. Jā, rēta paliks un viņai nāksies rūpīgāk attiekties pret grimu, bet visā visumā – šim stāstam ir laimīgas beigas. Līdz nākamajai zirnekļa kodiena reizei, protams.

Avots: vkurselife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru