Visi nolēma, ka līgavai ir vienkārši pirsmkāzu stress. Bet, kad situācija jau bija uz robežas, ārsts palūdz līgavai noliekt galvu uz priekšu…

Kellija bija gatava uz visu, lai tikai kāzas notiktu. Viņa jau bija kleitā, ar brīnišķīgu frizūru.

Kellija, atskrējusi pie ārsta, stāstīja, ka viņu pārņem spēcīga trauksmes sajūta un halucināciju lēkmes. Sākumā visi domāja, ka tas ir pirmskāzu stress. Bet pavisam drīz situācija zaudēja kontroli un daudzi domāja, ka līgava ir sajukusi prātā pati savu kāzu dienā.

Un tikai dakteris Panaseks nedomāja, ka līgavai ir psihiska rakstura traucējumi…

Kad situācija jau bija uz robežas, dakteris palūdza līgavai noliekt galvu uz priekšu. Dakteris palūdza “cietušajai” noliekt galvu. “Manas aizdomas apstiprinājās”, – klusi noteica ārsts. Panaseks uzreiz visiem izstāstīja, ka ar meitenes psihi viss ir vislabākajā kārtībā, un viņa nav sajukusi prātā.

LASI VĒL: Šai receptei ir jau vairāki desmiti gadu, tomēr mani bērni, tāpat kā es pati bērnībā, to dievina

Pēc kāda laika Panaseks no Kellijas pakauša izvilka tārpu, kas bija 1 centimetru garš.

Izrādījās, kad Kellija savā vecmeitu ballītē bija Kostarikā, viņai iekoda kaut kāda muša. Bet tas nebija parasts kodiens: kukainis sievietes ķermenī atstāja oliņas.

Visšokējošākais bija tas, ka tur nebija viens tārps vien!

Atliek vien domāt, ka Kellija tomēr spēja savākties un uz savu kāzu ceremoniju ierasties lieliskā izskatā! Paldies Dievam, ka ārsts spēja laikus noreaģēt, un neizrādījās par vienkāršo standarta ārstu, kurš nabadzīti vienkārši būtu aizsūtījis uz trakomāju!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru