Vientulība: Kā tikt vaļā no vientulības sajūtas un to uzveikt

Vientulība
Neskatoties uz to, ka ir cilvēki, kuri apzināti izvēlas šo stāvokli, vientulība tomēr nav tā patīkamākā sajūta. Mēs jums pastāstīsim, kā aizpildīt tukšumu. 

Palīdziet citiem

Pasēdiet ar draugu bērniem, lai viņi beidzot varētu aiziet romantiskās vakariņās. Piebiedrojieties labdarības braucienam uz bērnu namu, adoptējiet suni. Palīdzēt citiem un sajust, ka tu kādam esi vajadzīgs,  – tā ir ļoti ārstnieciska sajūta. Lai sasniegtu laimi, ir nepieciešams ne tikai saņemt atbalstu, bet arī to sniegt citiem.

LASI VĒL: Kā jūs iznīcinat savas attiecības, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi

Vientulība: Kontaktējieties ar cilvēkiem

Tas taču ir acīmredzami, vai ne? Uzturiet kontaktus ar kolēģiem – ejiet kopa pusdienās, uzaiciniet uz kafiju un paši neatsakieties no līdzīgiem piedāvājumiem, nepalaidiet garām darba ballītes. Pierakstieties uz grupu treniņu, ejiet uz izglītojošiem semināriem un treniņiem. Tur, bez noderīgu iemaņu un zināšanu apguves, jūs varēsiet arī kontaktēties ar līdzīgi domājošajiem.

Guliet pietiekami

Miega traucējumi – viena no pirmajām vientulības pazīmēm. Ilgi nevarat aizmigt, naktī bieži pamostieties, bet dienas laikā netiekat vaļā no miegainības? Izraujieties no šī apburtā loka.

Hroniska neizgulēšanās ne tikai traucē jums kontaktēties ar citiem cilvēkiem, bet arī ir galvenais pastāvīgi sliktā noskaņojuma iemesls un nopietni ietekmē organisma imunitāti. Ko darīt? Lūk, daži mani mīļākie paņēmieni: 30 minūtes pirms došanās pie miera nolieciet malā viedtālruni un planšeti (zilā gaismiņa no ekrāna traucē miegam), ieejiet siltā dušā un iesmērējieties ar ķermeņa krēmu.

Pilnībā, tai skaitā arī papēžus. Es esmu atklājusi, ka tiklīdz es nedaudz vairāk laika tērēju tam, lai sevi iesmērētu ar krēmu un pamasētu pēdas, papēžus, tā pilnībā atslābinos. Bet pats galvenais – ejiet gulēt katru dienu vienā un tajā pašā laikā. Tikai tā var izveidoties ieradums.  Esiet atvērti

Turpinājumu meklējiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru