Kā jūs iznīcinat savas attiecības, balstoties uz jūsu Zodiaka zīmi

Auns

Aunam var būt grūti izrādīt savas jūtas. Viņš uzskata, ka, ja paklusēs par problēmām, ar kurām saskarās attiecībās, tas attiecībām nāks tikai par labu. Tomēr viņam vajag saprast, ka nekas dzīvē neatrisinās pats no sevis. Ja jūsu attiecībās ir grūtības – nekavējoties pārrunājiet tās ar partneri. Jūsu izredzētais/-ā nav ekstrasenss, un nevar patstāvīgi noteikt jūsu satraukuma iemeslu..

Vērsis

Vērsis sajūt konkurenci pat attiecībās. Viss, ko viņš un viņa partneris ir izdarījis, tiek ierakstīts neesošā nopelnu grāmatā. Lai tie būtu nelieli mīlestības apliecinājumi vai grandiozi romantiski žesti – tas viss tiek ierakstīts šajā grāmatā. Jums ir jāsaprot, ka jums nevajag aprēķināt cik daudz jūs esat izdarījuši viens otra labā. Jūs neesat konkurenti, bet gan partneri.

Dvīņi

Dvīņi ir pārāk nestabili, lai viņus vispār kāds ņemtu nopietni. Viņi visā savā patiesumā uzņemas pienākumus, bet nespēj pie tiem pieturēties. Vissliktākais ir tas, ka viņi izdomā sev attaisnojumus, lai pārliecinātu sevi par to, ka rīkojas pareizi. Dvīņu partneris var nogurt no viņu tukšajiem solījumiem, un var uz visiem laikiem zaudēt ticību viņiem.

Vēzis

Vēzis savas attiecības uztver pārāk nopietni. Viņš ātri pieķeras un kļūst uzmācīgs. Lai arī viņš ir mīlošs un gādīgs, tomēr viņa uzmācīgums stipri kaitina. Jums vajadzētu apzināties, ka jūs ar partneri – tās ir atsevišķas personības ar savām interesēm, un, lai mīlētu viens otru, jums nav obligāti VIENMĒR jābūt kopā. Dodiet savam izredzētajam nedaudz brīvības, citādāk varat viņu pazaudēt.

Lauva

Lauvai pats labākais šajā dzīvē ir viņa eksistence. Viņš ir pārpilns ar pārākumu, un tā ir lieliska īpašība līderim, bet ne partnerim. Jūs pārāk mīlat kontrolēt visus un katru. Bet tās nav veselīgas, romantiskas attiecības, kurās abiem partneriem ir jābūt vienlīdzīgiem. Nedomājiet, ka jūs zinat, kas izredzētajam ir labāk, un necentieties pārvaldīt viņa dzīvi. Uzskatiet viņu par sev līdzīgu un atbilstoši arī pret viņu attiecieties.

Jaunava

Jaunavai nav viegli tikt galā ar savu greizsirdību. Viņa no mušas uzpūš ziloni, un tas var izjaukt attiecības. Jums ir jāsaprot, ka nevajag apšaubīt katru partnera soli tikai tāpēc, ka jūsu sirds ir nemierīga. Jums ir jāpārvar sava nepārliecinātība un jāstrādā pie attiecībām kopā ar savu izredzēto.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru