Vientulība: Kā tikt vaļā no vientulības sajūtas un to uzveikt

Vientulība – tās ietekme

Vientulība padara mūs noslēgtus, aizdomīgus un drūmus. Vientuļiem cilvēkiem ir grūtāk, nekā parasti, sākt kontaktēties ar jaunu cilvēku. Ja jūs sevī esat pamanījuši šīs pārmaiņas, un katru jaunu paziņu jau pašā sākumā uztverat negatīvi, tad pacentieties kļūt nedaudz atvērtāki. Ieviesiet sev paradumu pirmajam uzsākt sarunu, uzsmaidīt bārmenim kafejnīcās un pārdevējiem veikalos.  Uzdodiet sev pareizos jautājumus

Nejautājiet sev: “Kas ar mani nav kārtībā?” vai arī “Kad reiz tas begisies?”. Pareizais jautājumus, kuru ir vērts uzdot pašam sev, – “Kas tieši man trūkst, lai es vairs nebūtu vientuļš?” Iespējams, jums vienkārši ir nepieciešams labākais draugs. Vai arī romantisks partneris. Vai jums vienkārši gribas būt par daļu no lielas un draudzīgas grupas. Bet varbūt, jums vienkārši patīk dzīvot vienam tukšā dzīvoklī?

LASI VĒL: Tēvu un pieaugušo dēlu attiecības; 10 ieteikumi, kā pavadīt laiku kopā

Ir daudz vientulības iemeslu un veidu. Ne visiem cilvēkiem gribas, lai ir tuvinieki, lai ir vīrs vai sieva. Ne visiem cilvēkiem patīk lielas kompānijas, daži dod priekšroku laiku īsināt pašu tuvāko cilvēku lokā.

Bet, tiklīdz jūs būsiet godīgi pret sevi un sapratīsiet, kas tieši jums trūkst, lai jūs būtu laimīgi, tad uzveikt vientulību būs ļoti viegli. Ar šo ieradumu palīdzību, piemēram.

 Arī interesanti: Ja tev mājās atrodas šīs lietas, tad tev jāzina, ka viņas piesaista mīlestību kā magnēts! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru