Kokosriekstu eļļa sejai: Lūk, kas notiek ar jūsu seju pēc mazgāšanas ar šo līdzekli

Kokosriekstu eļļa sejai

Kokosriekstu eļļa sejai, kopā ar sodu ir īsts brīnumlīdzeklis! Šis produkts var nodrošināt pārsteidzošus efektus!

Sejas tīrīšana ikdienā ir patiesi noderīga procedūra, kas nodrošina tīru un veselīgu sejas ādu.

Sejas mazgāšanas līdzekļiem un maskām ir sīkas daļiņas, kas attīra ādas atmirušo slāni, bet attīrošie un mitrinošie krēmi nodrošina, ka āda ir hidratēta.

Kokosriekstu eļļa sejai – labāk kā dārgie produkti

Dārgie ādas produkti dažreiz var nenodrošināt solītos rezultātus, un var saturēt ķīmiskas vielas, kas kaitē mūsu veselībai. Tādējādi jūs varat uztaisīt pati savu dabīgo krēmu, kas nodrošinās visas nepieciešamās barības vielas uzņemšanu jūsu ādai.

Recepte, kuru mēs šodien piedāvājam, sastāv tikai no divām sastāvdaļām: kokosriekstu eļļas un dzeramās sodas. Tās abas var jau atrasties jūsu virtuvē, un tās ir ārkārtīgi efektīvas problemātiskas ādas ārstēšanā. Atšķirībā no visiem slavenajiem kosmētikas līdzekļiem, kas satur kaitīgās ķīmiskās vielas un toksīnus, šis maisījums ir pilnībā drošs, un tam nav nekādu blakusefektu.

Lasi arī: 11 vingrinājumi sejai, kas paildzinās jaunību par 5 – 10 gadiem

Šis spēcīgais maisījums piedāvā fantastisku iedarbību rētu, piņņu, sarkuma ārstēšanai, lieko tauku un netīrumu un mirušo ādas šūnu noņemšanai.

 

Sodas īpašības

Dzeramā soda bez citām tai raksturīgājām labajām īpašībām var tikt izmantota arī kā dezodorants, pulēšanas līdzeklis un dziļi attīrošs produkts jūsu ģimenē.

Izmantojiet to visu šo bīstamo un toksisko produktu vietā. Turklāt to var izmantot arī zobu balināšanā un, kā dezodorantu, kā līdzekli pret pinnēm. Soda regulē ādas pH līmeni, ir amfotērais savienojums, un palīdz sadziedēt rētas.

No otras puses, koksriekstu eļļai piemīt ārstnieciskas, mitrinošas un antibakteriālas īpašības, kas labvēlīgi ietekmē āda, baro to, vienlaicīgi mazinot ādas problēmas.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzu recepti un tās izmantošanas pamācību

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Liene</cite>

    Šobrīd vispieprasītakais kosmētikas līdzeklis Latvijā – plēvveida maska pret izsitumiem, melnajiem punktiem, acne, arī krunciņām. Tagad ir risinājums – Profesionāls līdzeklis Black Mask, kas satur dabīgu un veselīgu elementu komplektu dziļai sejas tīrīšanai: http://bit.ly/2r9l9Kn starp citu – piemērots arī dekoltē zonai!

Pievienot komentāru