Vienmēr atstājiet karotīti ar cukuru savā mazdārziņā

Daudziem nepatīk bites, jo tās pārlieku traucē mums baudīt dabu. Taču fakts ir tāds, ka šie “apnicīgie” kukainīši pakāpeniski izmirst.

Ļoti svarīgi ir neļaut tam notikt, jo bites baro 90% no zemes iedzīvotājiem. Īstenībā, mēs bez bitēm nevarētu ilgi izdzīvot.

Nav obligāti jābūt aktīvam dabas aizstāvim, lai vienkārši cienītu apkārtējo vidi un , par laimi, ir brīnišķīgi vienkārši veidi, kā palīdzēt mūsu planētai, kurus var izmantot ikviens no mums. Kā saka, “viens nevar izdarīt visu, bet katrs var izdarīt kaut ko.” Mēs esam atbildīgi par mūsu brīnišķīgās pasaules saglabāšanu mūsu pēcnācējiem.

92 gadus vecais sers Deivids Attenboro visu savu dzīvi ir veltījis cīņai par dzīvnieku tiesībām, vides aizsardzībai un dabas glābšanai.

Britu zoologs un rakstnieks visai pasaulei plašāk ir pazīstams kā televīzijas raidījumu vadītājs: jūs droši vien viņu atpazīsiet, paskatoties viņa sejā.

Tagad, dzīvā leģenda Deivids Attenboro grib padalīties ar svarīgu vēstījumu, kas būtu jāsadzird katram.

“Ja no zemes pazustu bites, tad cilvēki bez tām varētu izdzīvot tikai četrus gadus,” nesen savā Facebook lappusē rakstīja Deivids.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru