Kā no parastā sāls izveidot aizsardzību pret ļaunu aci, lāstu un sliktiem cilvēkiem

Sāls tiek uzskatīts par viesmīlības un pārticības simbolu, taču to var izmantot arī efektīvai aizsardzībai pret ļaunumu. Aizsardzība, pagatavota no parastā sāls, lieliski pasargā no ļaunās acs, lāsta un skaudības.

Ar parastā sāls palīdzību var pasargāt ne tikai sevi, bet arī savu māju, atbrīvoties no jebkāda negatīvisma un piesaistīt dzīvei uzplaukumu. Sāls aizsardzību lieto jau no seniem laikiem.  Portāla dailyhoro.ru eksperti savākuši priekš jums pašas efektīvākās aizsardzības, kuras var pagatavot mājas apstākļos. Tās palīdzēs izvairīties no jebkura negatīvisma un nostiprinās biolauku.

Sāls unikālās īpašības nosaka vielas kristāliskā struktūra. Tā ļauj uzņemt enerģiju un novadīt to tālāk, izmainot to.  Tāpat sāls pilnībā šķīst ūdenī, kas arī ir lielisks enerģijas novadītājs.  Tas viss ļauj izmantot sāli aizsardzībai pret negatīvo enerģiju un transformēt to pozitīvajā enerģijā.

Sāls aizsardzība pret ļauno aci

Aizsargāt sevi no “ļaunās acs” var ar apvārdota sāls palīdzību. Vispirms svētītā ūdens glāzē jāiemet šķipsniņa sāls un norunāt:

“No sevis ļaunumu noņemu, aizsardzību atjaunoju. Sāls visu ļauno noņem, mani tīru atstādams. ”

Atdzeriet malku ūdens, bet ar pārējo nomazgājieties, lai noņemtu no sevis iespējamo ļaunumu. Tad paņemiet mazu maisiņu, ieberiet tajā sāli, ielieciet sausu vērmeles un pīlādža zaru un sakiet:

“Ļaunums mani neskars, garām aizsteigsies. Kamēr aizsardzību nēsāšu, jebkuru bēdu atvairīšu.”

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru