Sievietes –ģimeņu jaucējas, pēc viņu Zodiaka zīmēm! Uzziniet, kā uzzveikt sāncensi un izglābt attiecības!

Iemesli tam, kādēļ vīrietis krāpj, var būt daudz un dažādi. Taču neviens mīlas trīsstūris nav iespējams bez otras sievietes, kura ir mūsu vistiešākā sāncense.

Arī jūs esat nokļuvusi šādā situācijā? Nav nepieciešams uzreiz sarīkot savam vīrietim skaļu skandālu un aiziet, nemaz necenšoties cīnīties. Pamēģiniet no sākuma noskaidrot, kāda Zodiaka zīme ir jūsu sāncensei, kas cenšas jums nocelt vīrieti. Līdzko būsiet uzzinājušas savas sāncenses tipu, jums būs daudz vieglāk izdomāt veidu, kā viņai atriebties un kā pret viņu cīnīties.

LASI VĒL: Vīrs pēc dzemdībām nosauca savu sievu par “ziloņmāti”, bet pavisam drīz viņa uzzināja, ka viņš viņu krāpj. Tad viņas dzīve mainījās par visiem 180 grādiem!

Ņemot talkā astroloģiju, jums izdosies pavisam viegli atbrīvoties no savas pretinieces. Piedāvājam jums šodien uzzināt, kādas ir šīs sievietes – izšķīrējas pēc viņu Zodiaka zīmes.

Ūdens stihijas sievietes – izšķīrējas

No visām horoskopa zīmēm tieši ūdens stihijas sievietes ir visbīstamākās. Tas viss ir tādēļ, ka viņas ir ļoti romantiskas, emocionālas, mistiskas un seksuālas.

Skorpions – no visām Zodiaka zīmes pārstāvēm visvairāk jāuzmanās tieši no Skorpioniem, jo viņas ir visbīstamākās. Skorpionu sievietes ir gudras, seksuālas un neatvairāmas. Uzvarēt tādu pretinieci ir ārkārtīgi grūti: vīrietis teju uzreiz kļūst par viņas vergu. Sieviete Skorpions ir dzimis psihologs un manipulators. Viņa uzreiz saredz vājos punktus un sit tieši pa tiem. Galvenais šo izšķīrēju vājais punkts ir viņu merkantīlisms. Pamēģiniet savam vīrietim iestāstīt to, ka viņa izredzētā ir tendēta tikai uz naudu, un, ticiet mums, viņa pati aiztīsies prom.

Zivis – visīstākās nāriņas! Viņu stiprās puses ir prāts, intuīcija un jutekliskums. Taču šīm izšķīrējām ir arī savi vājie punkti – iemīlēšanās un nepastāvība. Viņas ne pavisam neprot vienu vīrieti mīlēt ilgi. Pat no attāluma vai platoniski. Tādēļ jums atliks vien vīrietim atvērt acis un pierādīt, ka šādas sievietes nespēj būt uzticīgas. Viņu romāns, visticamākais, beigsies lāga pat vēl neiesācies.

Vēzis gudri nēsā eņģeļa masku. Vīrieša acīs viņa vienmēr izskatīsies pēc meitenītes, kas ir tik ļoti kautrīga un nevainīga. Blakus šādai sievietei jebkurš vīrietis (pat visvārgākais) parasti jutīsies kā Herkuless. Šādu sāncensi nepieciešams izprovocēt – līdzko viņas maska būs nokritusi, parādīsies viņas īstā daba. Vēža sievietes – izšķīrējas cīņā par savu vīrieti izturas pārāk aukstasinīgi un vispār nezina kaunu. Ieraugot šādas sievietes īsto seju, vīrietis pats ātri vien aiztīsies projām.

Šķir nākošo lapu un meklē atlikušās Zodiaka zīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru