Viegla novājēšana par 5 kilogramiem 1 mēneša laikā! Šis produkts jums palīdzēs atbrīvoties no liekajiem taukiem

2Visiedarbīgākais tievēšanas veids

Vīrietis apgalvo, ka viņa dzīve nu ir sagriezusies kājām gaisā. “Man bija klīniskā depresija pērn, taču kartupeļu diēta man tiešām spēja palīdzēt. Es nelietoju nekādus antidepresantus, bet jūtos lieliski un daudz labāk arī naktīs guļu.

Pēdējo 10 gadu laikā mani mocīja sāpes locītavās, kas bija iegūtas futbola traumu dēļ, taču arī tās pārgāja. Tikai kartupeļu lietošana uzturā ir izmainījusi manu dzīvi ļoti daudzās jomās.”

LASI VĒL: Ābolu diēta 6 dienām. Mīnus 7 kilogrami! Esiet skaistas, pateicoties āboliem!

Endrjū atzinās, ka pēdējā laikā bija izjutis stipru atkarību no ēdiena: “Es sapratu, ka esmu pārtikas narkomāns, tādēļ es aizdomājos – ja esi alkoholiķis, vari pārtraukt dzert, bet, ja esi narkomāns, tad pārstāj lietot narkotikas. Diemžēl nevar pārstāt ēst, lai risinātu šo problēmu, tādēļ es nonācu pie secinājuma, ka ir kaut kas tāds, ko es varētu ēst visu laiku. Tad es sapratu, ka tie noteikti ir kartupeļi.”

No kartupeļiem organisms uzsūc ļoti daudz noderīgu vielu, lai gan visi zina, ka tajā ir tik pat daudz ogļhidrātu. Kartupeļi ir lielisks šķiedrvielu, olbaltumvielu, tauku un C vitamīna avots.

Pēdējā gada laikā vīrietis ir nometis vairāk par 50 kg. Pērn 1. janvārī viņš svēra 152 kg, bet šobrīd sver tikai 99 kg. Viņš uzturā katru dienu izlietoja vairāk par trīs kilogramiem kartupeļu. Kartupeļu diētas laikā Endrjū pastāvīgi apmeklēja savu ģimenes ārstu, kas savam pacientam pamanīja krasu veselības uzlabošanos.

LASI VĒL: Biešu diēta. Kā bietes man palīdzēja atbrīvoties no 5 liekiem kilogramiem

Endrjū ar savu piemēru mums apliecināja, ka cīņa ar lieko svaru ir pa spēkam ikvienam un ar to ir jācīnās. Dalieties ar šo iedvesmojošo rakstu arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru