Slavenību pāri, kas reiz piedzīvojuši krāpšanu

Ļoti daudziem pāriem krāpšana nebeidzas ne ar ko citu, kā šķiršanos, taču ir arī tādi, kas saņem sevi rokās un spēj piedot savam mīļotajam cilvēkam, lai saglabātu attiecības. Šādi piemēri atrodami arī slavenību starpā, jo arī visiem labi zināmi cilvēki ne vienmēr mēdz būt uzticīgi savai otrajai pusītei.

Sergejs Žigunovs un Vera Novikova

1

Šis pāris apprecējās tālajā 1984. gadā un viss bija kārtībā, līdz 2007. gadā viņš neuzsāka dalību seriālā “Mana mīļā aukle”, kurā viņš filmējās kopā ar aktrisi Anastasiju Zavorotņuku. Romāns, kuru redzējām TV ekrānos, pārtapa arī par romānu īstajā dzīvē. Ko tādu negaidīja pilnīgi neviens. Izskatījās, ka Žigunovs bija līdz ausīm iemīlējies, tādēļ steigšus metās izšķirties no savas sievas, atstājot arī savas divas meitas, un tas viss ar cerību savīt mīlas saites ar jauno aktrisi. Taču pēc diviem gadiem Sergejs bija lauzis kāju un atklājās, ka viņu apkopj nevis Anastasija, bet bijusī sieva Vera. Romāns ar skaisto Anastasiju palika pagātnē un jau 2009. gadā Žigunovs atkārtoti apprecējās ar savu bērnu māti – aktrisi Veru Novikovu.

LASI VĒL: Kāpēc pāri paliek kopā pēc krāpšanas?

Leonīds Agutins un Anželika Varum

2

Viņi vienmēr ir bijuši viens no visizturīgākajiem pāriem Krievijas šovbiznesā. Diemžēl arī šķietami ideālās attiecībās vienmēr būs kaut kas, kas nemaz tik ideāls nav. Pirms pāris gadiem tika nopludināts video, kur Agutins pasākumā “Jaunais vilnis”, kas norisinājās Jūrmalā, bija apskāvis un skūpstīja kādu nezināmu bruneti. Tolaik Anželika nesniedza komentārus par notiekošo, bet gan turpināja kalt plānus par kopīgu koncerttūri ar savu vīru. Izskatās, ka pārim ir izdevies nokārtot šīs nesaskaņas, jo līdz pat šim brīdim abi vēl ir kopā.

Lasiet citu pāru pikanto situāciju stāstus nākošajā lapā! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru