Vaņlu Vu ar pistoli Valgundē. Tiesvedība pret ķīnieti

Lielās nepatikšanās iedzīvojies 55 gadus vecais Jelgavas novada Valgundes pagasta iedzīvotājs Vaņlu Vu. Pagājšnedēļ Zemgales tiesa uzsāka tiesvedību pret viņu par revolvera glabāšanu bez atļaujas.

Ziņo viens no lielākajiem Latvijas portāliem LA.lv

Tas viņa gadījumā vēl būtu relatīvs sīkums. Šā gada sākumā ieroci pie Vaņlu Vu privātmājā atrada kratīšanas laikā saistībā ar citiem uzsāktiem kriminālprocesiem pret viņu: vardarbību pret sievu un neatļautu pornogrāfisku materiālu glabāšanu. Lai nepatikšanu biķeris būtu pavisam pilns: Vaņlu Vu dēls, kurš ieroča lietā ir liecinieks, savas liecības sniedza videokonferences veidā no Rīgas Centrālcietuma, kur atrodas, jo tiek turēts aizdomās par smagu seksuālu noziegumu.

Vaņlu Vu kopā ar ģimeni uz dzīvi Latvijā no Ķīnas galvaspilsētas Pekinas pārcēlies pirms četriem gadiem. Viņam ir uzturēšanās atļauja Latvijā. Algotu darbu nestrādā. Dzīvojot no ienākumiem, kurus gūst, izīrējot īpašumu Ķīnā.

Grib visu ķīniski

Tiesas sēde pagājušajā trešdienā bija ļoti emocionāla. Vispirms kā lieciniece ieradās apsūdzētā sieva, kura teica, ka baidoties no sava dzīvesbiedra, un apsēdās pēc iespējās nostāk no vietas, kur vajadzētu sēdēt vīram. Pats apsūdzētais ieradās ar divdesmit minūšu nokavēšanos un uzreiz mēģināja tiesai diktēt savus noteikumus. Ar toleranci un tajā pašā laikā stingrību tiesnese Laura France visu tomēr nolika savās vietās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru