Uzziniet, kas jūs esat! Vien 4 neticami precīzi punkti par katru Zodiaka zīmi

Zodiaka zīme var daudz ko pastāstīt par cilvēku: kas viņam patīk un, ko viņš nevar ciest, kāds partneris ir piemērots laulības veidošanai, bet kāds vien pabojās nervus.

Mēs apkopojām informāciju par katru zodiaka zīmi vienkopus, un piedāvājam tev 4 punktus, kas pastāstīs galveno informāciju par katru zodiakālā apļa pārstāvi.

Auns

  1. Aunam patīk, kad viņam ir daudz naudas. Un vēl labāk, lai vistas naudu nenoknābā, tad Auns lidos uz labklājības spārniem!
  2. Auns ienīst lēnus cilvēkus, kas tērē laiku par niekiem, kad ir svarīgākas lietas. Turklāt, viņu kaitina cilvēki, kas liek spieķus riteņos.
  3. Temperaments: holēriķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 3.

Vērsis

  1. Vērsim patīk, kad viņš ir nedaudz veiksmīgāks par paziņām. Nedaudz gudrāk, bišķīt bagātāks, nedaudz slaidāks. Tad laimīgāku cilvēku par Vērsi neatrast!
  2. Vērsis necieš netaktiskumu jebkurās tā izpausmēs. Tāpat Vērsim nepatīk gan garlaicīgi, gan pārāk uzmācīgi cilvēki.
  3. Temperaments: flegmatiķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 6

Dvīņi

  1. Dvīņiem patīk, kad katra diena nav līdzīga iepriekšējai. Murkšķa dena ir visšausmīgākais, ko viņi varētu iedomāties. Tāpēc pārmaiņas ir tas, kas visvairāk patīk Dvīņiem.
  2. Dvīņiem nepatīk, kad tiek pārkāpta viņu personīgā telpa. Humora sajūtas trūkums ir vēl viens punktiņš, kas viņus kaitina.
  3. Temperaments: sangvīniķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 4.

Vēzis

  1. Vēzim patīk, kad visi ir mājās un visi ir laimīgi. Vēzim galvā ir ideālā bilde: visi ģimenes locekļi ir mājās, visapkārt ir mājīgums un miers, visi ir priecīgi un apmierināti – tad arī Vēzis ir laimīgs.
  2. Vēzis ienīst dižošanos. Viņš necieš nezinošus, “biezādainus” un rupjus cilvēkus.
  3. Temperaments: melanholiķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 2, 22, 222 un tā tālāk. Kā arī savienojumi ar “divnieku”: 27, 102, 221 un tā tālāk.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru