Uzziniet, kas jūs esat! Vien 4 neticami precīzi punkti par katru Zodiaka zīmi

Lauva

  1. Lauvai patīk STATUSS. Jo tas augstāks, jo Lauva ir laimīgāks. Lauvas ir patiesi sarūgtinātas, kad kāds apkārt ir spēcīgāks, gudrāks, bagātāks.
  2. Lauva ienīst, kad viņu ar degunu baksta viņa paša kļūdās. Tāpat viņam nepatīk baumas un, kā likums, baumotāji.
  3. Temperaments: holēriķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 1.

Jaunava

  1. Jaunavai patīk, kad viņu saprot. Tā nav visvienkāršākā zīme, un Jaunavai ir patiešām grūti atrast domubiedrus. Ja tas viņai izdodas, tad Jaunava ir neizmērāmi laimīga!
  2. Jaunava necieš spītīgus un augstprātīgus cilvēkus. Nekaunība ir vēl viens punkts, ar kuru Jaunava nekādi nevar samierināties. “Dari kārtīgi vai arī nedari nemaz” – tā ir šīs zīmes devīze.
  3. Temperaments: flegmatiķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 4.

Svari

  1. Svariem patīk gūt estētisku baudu. Viņi dievina, kad viņiem visapkārt viss ir skaists. Kārtība mājās, lielisks apģērbs, ideāli pasniegtas vakariņas – cik gan maz ir vajadzīgs priekam!
  2. Svari ienīst, kad viņus cenšas izmantot kāda labuma vārdā. Tāpat Svari nevar ciest vienaldzību, nemodernus un neakurātus cilvēkus.
  3. Temperaments: sangvīniķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 6.

Skorpions

  1. Skorpionam patīk sacensties. Viņš gūst patiesu baudu, kad savā ceļā satiek tikpat neizmērojamu un dīvainu būtni, ar kuru var pacīnīties un, protams, pār kuru var gūt virsroku!
  2. Skorpions ienīst divkosību. Tas “iet ārā no fūgām”, kad kāds prasa godīgu viedokli, bet pēc tam apvainojas par patiesību.
  3. Temperaments: melanholiķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 3.

Strēlnieks

  1. Strēlniekam patīk piedzīvojumi. Vēlams tādi, par kuriem var pēc tam pastāstīt pateicīgiem klausītājiem un atbildē saņemt apbrīnas pilnu: “Nu, tu gan dod!”
  2. Strēlnieks ienīst zemiskus un negodīgus cilvēkus. Vēl viņš nevar ciest, kad kompānijas dvēsele ir kāds cits, un nevis viņš.
  3. Temperaments: holēriķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 5.

Mežāzis

  1. Mežāzim patīk, kad viņam izdodas radīt ideālu dzīves plānu. Izcilu plānu, ko pamazītēm īstenot dzīvē, izsvītrojot jau izpildītos uzdevumus.
  2. Mežāzis ienīst negatīvus cilvēkus, kuri vienmēr ar visu ir neapmierināti. Turklāt viņš necieš beziniciatīvas cilvēkus, kuri nevēlas kļūt labāki.
  3. Temperaments: flegmātiķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 7.

Ūdensvīrs

  1. Ūdensvīram patīk vienkārši dzīvot. Ūdensvīri vispār ir vienmēr laimīgi tāpēc, ka viņiem priekš īstas laimes nekas nav vajadzīgs. Viņiem jau viss ir.
  2. Ūdensvīrs neieredz uzstājīgus, netolerantus un aprobežotus cilvēkus, kuri pieturas pie iepriekšējās simtgades uzskatiem. Tāpat viņš necieš, kad viņam liek kaut ko darīt.
  3. Temperaments: sangviniķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 8.

Zivis

  1. Zivīm patīk just, ka viņas ir vajadzīgas. Viņām burtiski atveras otrā elpa, kad parādās kaut kas vai kāds, kas prasa viņu uzmanību un līdzdalību.
  2. Zivis ienīst pārmērīgu sacerēšanos. Tāpat Zivis nevar izturēt, kad kāds kaut ko apsola, bet solīto neizpilda.
  3. Temperaments: melanholiķis.
  4. Laimīgais skaitlis: 9

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru