Tefteļi, kādus to mēdza gatavot omīte – sulīgi, maigi un ārkārtīgi gardi! Manas bērnības garša

Daudziem maigas un patīkamas atmiņas rodas tad, kad atceras došanos pie omītes, kad viņa pretī vienmēr sagaidīja ar pilnu galdu visādu gardumu. Tieši tādēļ mūsu redakcija nolēma jūs šodien iepriecināt, piedāvājot sulīgus tefteļus, kas pagatavoti tomātu un krējuma mērcē. Turpmāk tie kļūs par jūsu firmas ēdienu!

LASI VĒL: Kijevas kotletes. Īsta Ukrainas garša

Maltās gaļas tefteļi ar rīsiem

SASTĀVDAĻAS TEFTEĻIEM

500 g liellopu un cūkas maltās gaļas

0,3 – 0,5 glāzes rīsu (apaļo un netvaicēto)

1 sīpols

1 ola

sāls un pipari pēc garšas

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru