Ķiploki ir vieni no veselīgākajiem produktiem, kādi vispār pieejami. Ir zināms, ka ķiploki tiek izmantoti kā tradicionālais līdzeklis cīņā pret paaugstinātu asinsspiedienu, kā arī tie regulē holesterīna līmeni asinīs. Ar ķiplokiem varat cīnīties arī pret išēmiskām sirds slimībām, infarktu un daudz ko citu.
Tiek uzskatīts, ka ķiploki novērš angiotenzīna veidošanos, kā arī palīdz atslābināt asinsvadus. Tieši visu šo iemeslu dēļ ķiploki ir ļoti veselīgi un to labvēlīgo iedarbību manīsiet jau tuvāko 24 stundu laikā.
Apēdiet 6 ķiploku daiviņas un vērojiet, kas tuvāko 24 stundu laikā notiks ar jūsu organismu.
Pirmā stunda
Pirmās stundas laikā ķiploki kuņģī sāks dalīties, pārvēršoties par pārtiku mūsu organismam.
2 – 4 stundas
Ķiploki palīdz organismam cīnīties ar brīvajiem radikāļiem un ķermenī esošajām vēža šūnām.
4 – 6 stundas
Metabolisms sāk reaģēt uz ķiploka iedarbībām, palēnām izvadot no organisma lieko šķidrumu un palīdzot dedzināt taukus.
6 – 7 stundas
Līdzko ķiploku antibakteriālās vielas būs nokļuvušas asinsritē, tās uzsāks savu darbību cīņā pret baktērijām.
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu
Jautaajums, cik biezji shos ceptos kjiplokus var est, un, cik ilgi.