Četras visatriebīgākās Zodiaka zīmes

Atriebība ir viena no spēcīgākajām sajūtām pasaulē. Un, ja savā dzīves ceļā esat satikuši atriebīgus cilvēkus, tad esiet ļoti uzmanīgi, un pat necentieties viņus apmānīt vai nodot.

Atriebība sasniegs jūs agrāk vai vēlāk. Lūk, 4 visatriebīgākās Zodiaka zīmes, no kurām vajadzētu uzmanīties:

Skorpions

Nevienam nav noslēpums, ka Skorpions ir viena no atriebīgākajām Zodiaka zīmēm. Ja jūs esat šķērsojuši ceļu Skorpionam, tad gatavojieties ne tikai vienkārši pamest pilsētu, bet arī izdzēst savu profilu no visiem sociālajiem tīkliem, nomainīt vārdu un nodrošināt ap sevi kādu duci sargsuņu.

Aizvainots Skorpions ir nāvējošs ierocis. Pat, ja viņš netur ļaunu prātu uz jums, savās domās viņš jau sen jūs miljons reizes atkal un atkal ir jūs apstrādājis. Sliktākajā gadījumā viņš neapstāsies, kamēr neatņems jums visu, kas jums ir.

Zivis

Zivis var likties nevainīgas, bet viņu pārmērīgais jūtīgums ir tas, no kā vajadzētu uzmanīties. Apvainot vai aizvainot Zivis ir viegli, bet, ja jūs to izdarīsiet, tad esat nolemti.

Viņas nesitīs pa jūsu vājo vietu, kā to dara Skorpions, bet krās aizvainojumu uz jums, nolādēs, un izmantos jebkuru iespēuju, lai sāpinātu jūs tikpat ļoti, kā to izdarījāt jūs, un to jūs nemaz nenojaušat. Jūs varat kādu rītu pamosties, pāris gadus pēc tam, kad būsiet Zivīm nodarījuši pāri, un saprast, ka iemesls tam, ka jums nav labs darbs, naudas, draugu un suņa, ir tāds, ka jūs kādreiz esat aizvainojuši Zivis.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru