Četru Zodiaka zīmju sievietes ar nevainojamu stila izjūtu

Šķiet, ka šo zodiaka zīmju pārstāvēm jau no dzimšanas ir stila izjūta. Šīs dāmas vienmēr lieliski jūt modi.

4. Mežāzis

Mežāža sievietēm piemīt izsmalcināta gaume. Viņu stils ir ļoti atturīgs, bet ne bez rozīnītes. Šīs dāmas zina, kā sevi pasniegt. Viņu garderobē vienmēr atradīsies piemērots apģērbs, katram gadījumam. Mežāži nekad nedzenas pēc modes, bet vienmēr izskatās satriecoši.

3. Jaunava

Trešo vietu šajā reitingā nopelna Jaunava. Šīs zīmes dāmas prot ģērbties ar gaumi. Pat lietas no vecmāmiņas lādes tās viegli pārvērtīs par trendu. No Jaunavas ir ko mācīties. Viņas zina, kā apģērbties moderni un lēti. Lai gan ikdienas dzīvē viņām patīk komforts un sporta stils.

2. Auns

Auniem jau no dzimšanas ir laba gaume. Taču šīs zodiāka zīmes sievietes viegli ietekmējas uz impulsīviem pirkumiem. Ja Auns tikai paskatīsies uz skaisto lietu, kā uzneiz grib to pirkt. Un nospļauties, ja tā skaistā lieta viņai galīgi nav vajadzīga un tā arī mētāsies pa skapi, ka pilnīgi lieka. Auniem ir īpašs talants lietu kombinācijai. Aunu zīmes pārstāves vienmēr izskatās lieliski.

1.Svari

Dāmām, kas dzimušas zem šīs Zodiaka zīmes, ir nevainojama stila izjūta un viņas vienmēr pievelk skaistums. Svari vienmēr ir atvērti modes eksperimentiem. Šīs zodiaka zīmes dāmas vienmēr dod priekšroku kvalitātei, nevis daudzumam. Viņi nekad nesaģērbsies kā pagadās.

avots: kadda.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru