Suns velk tēvu uz ezeru. Tas, ko viņš ieraudzīja ūdenī, gandrīz lika viņam zaudēt prātu

2 gadus vecajam Aleksandram Kennijam no Austrālijas pavisam noteikti ir savs sargeņģelis. Un tas staigā uz četrām kājām!

Šī mazuļa ģimene nolēma atpūsties dabā. Pieaugušie, aizgriezušies, nepaspēja pamanīt, ka mazais Aleksandrs iekrita ūdenī. Kad visi sāka virzīties uz māju, zēns jau bija zaudējis samaņu un sāka slīkt. Ģimenes mīlule sunīte Lila tūlīt pat metas ezerā, lai glābtu mazuli. Pārtraukusi neveiksmīgos mēģinājumus, viņa skrien uz māju cik ātri vien iespējams un sāk skaļi riet, piesaistot Aleksandra tēva, Deivida, uzmanību ezeram.

LASI VĒL: Kas jūsu dzīvē mainās pēc vecāku zaudēšanas

Pamazām saprotot, ka noticis kaut kas briesmīgs, tēvs steidzas kopā ar suni uz ezeru, kur viņi atrod Aleksandru gandrīz jau bez dzīvības pazīmēm. Deivids 27 minūtes cenšas neveiksmīgi atdzīvināt savu dēlu. Par laimi, uz mediķiem helikopterā nebija ilgi jāgaida. Viņi nogādāja zēnu tuvākajā slimnīcā Brisbenā. Aleksandru ieveda mākslīgajā komā. “Ārsti neticēja, ka mēs varēsim dēlu vest uz mājām. Viņiem bija aizdomas par stipriem smadzeņu bojājumiem, – atceras vecāki, – nav nekā sliktāka, kā uz to noskatīties”.

Bet pēc 48 stundām notika brīnums: zēns atkal varēja elpot patstāvīgi! Ārsti viņu izveda no komas. “Tas ir brīnums, ka viņš tik ātri atveseļojās. Par laimi, viņam nebija nekādu nopietnu bojājumu!”-  stāsta Aleksandra mamma. Par savu dzīvību mazulim tagad jāpateicas savam četrkājainajam draugam. Ja nebūtu Lilas, viņš droši vien būtu gājis bojā.

Labākie draugi tagad atkal ir mājās, atkal kopā. Suns ļoti skuma bez mazā zēna, bet beidzot viss ir atgriezies savās vietās. “Ja nebūtu suns, mums vairs nebūtu dēla”, – pārliecināti ir vecāki.

LASI VĒL: Meitene matos iesmērēja majonēzi: pēc 20 minūtēm viņa neticēja savām acīm

Drosmīgā četrkājainā varone! Dzīvniekiem ir daudz attīstītāki instinkti, kas reizēm spēj apstādināt nāvi. Padalies ar šo stāstu par suņa drosmi ar saviem draugiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru