Lai izglābtu paralizētu sievieti, septiņgadīgs zēns metās degošā mājā. Īsts varonis!

2017.gada vasarā septītās klases skolēns Romāns Kovaļevs veica varonīgu darbu – viņš nenobijās ieiet degošajā mājā, lai izglābtu vientuļu, slimu sievieti.

Tas notika Demino ciematā, kur dzīvoja Romāna ģimene. Atrodoties netālu no mājas, viņš ieraudzīja dūmus, kas nāca no kaimiņu mājas. Pieskrienot tuvāk un paskatoties pa logu, zēns ieraudzīja, ka vecāka gadagājuma sieviete guļ uz grīdas nekustīga.

LASI VĒL: Suns velk tēvu uz ezeru. Tas, ko viņš ieraudzīja ūdenī, gandrīz lika viņam zaudēt prātu

Roma ātri izsita logu un jau grasījās pats doties palīgā, bet kā reiz tieši tajā brīdī viņam palīgā ieradās draugs. Viņi kopā izvilka uz ielas bezsamaņā esošo sievieti.

Kad sieviete atguva samaņu, viņa sāka uztraukties, ka visi dokumenti palikuši mājā. Tad Roma pieteicās palīdzēt viņiem izkļūt un atkal devās iekšā degošajā mājā. Viņiem bija jāmeklē nepieciešamās lietas gandrīz uz tausti, jo uguns jau izplatījās visā mājā.

LASI VĒL: Kas jūsu dzīvē mainās pēc vecāku zaudēšanas

Par laimi tas viss beidzās labi. Zēns nebija ievainots, un kādā intervijā sacīja, ka viņam bija jārīkojas ļoti ātri, tāpēc viņam pat nebija laika nobīties. Un vēl šī situācija viņam lika aizdomāties, ka nākotnē viņš gribētu kļūt par Glābšanas dienesta darbinieku.

Par varonību septītās klases skolēns saņēma balvu “Par drosmi”, bet veco pensionāri pēc atlabšanas radinieki aizveda uz citu pilsētu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru