Meitene matos iesmērēja majonēzi: pēc 20 minūtēm viņa neticēja savām acīm

Majonēze, pateicoties savām īpašībām, lieliski baro, atjauno un mitrina bojātus un sausus matus. Sistemātiska majonēzes maskas lietošana sniegs matiem apjomu un tos stiprinās. Turklāt mati pēc līdzekļa izmantošanas būs mīksti, spīdīgi un vieglāk pakļausies ieveidošanai.

Majonēzes maska matiem

Šis produkts satur olas dzeltenumus un olīveļļu vai arī citas eļļas, tāpēc tas ir ieteicams sausiem un bojātiem matiem. Sistemātiska maskas lietošana baros, atjaunos, mitrinās jūsu matus.

LASI VĒL: Vecāki vai pamira, ieejot palātā pie mazās meitiņas, kura cīnījās par savu dzīvību. Tas, ko izdarīja medicīnas darbinieks, viņus šokēja!

Ja jūsu mati ir blāvi un nedzīvi, ir laiks sākt izmantot šo līdzekli.

Kā pagatavot majonēzes masku matiem?

Majonēzi matiem vislabāk izmantot kā masku vai kondicionieri. Pirms kopšanas līdzekļa pagatavošanas, produktu vēlams laicīgi izņemt no ledusskapja, lai tas sasniegtu istabas temperatūras siltumu. Tikai aptuveni pēc stundas varat ķerties klāt kosmētiskā līdzekļa pagatavošanai.

Bļodā ielieciet aptuveni trīs ēdamkarotes majonēzes.

Pēc vēlēšanās varat tai pievienot arī citas noderīgas sastāvdaļas. Piemēram, trim ēdamkarotēm majonēzes pievienojiet tējkaroti rīcineļļas. Enerģiski samaisiet sastāvdaļas, lai izveidotos viendabīga masa.

Vienmērīgi iesmērējiet iegūto masku tīros matos.

Uzvelciet galvā polietilēna maisiņu vai arī peldēšanas cepurīti.

Ietiniet galvu dvielī. Turiet masku matos aptuveni 20 minūtes.

Zem cepures un dvieļa radīsies siltums, kas dos sastāvdaļām vēl lielāku iespēju “ietekmēt” jūsu matu stāvokli. Turklāt tas pasargās jūsu apģērbu no notraipīšanās ar majonēzi vai jebkuru citu masku.

LASI VĒL: Priekšnieks piezvanīja savam darbiniekam. Tas, ko viņš izdzirdēja, bija ļoti negaidīti

Pēc aptuveni 20 minūtēm nomazgājiet masku ar siltu ūdeni, un pēc tam izmazgājiet matus ar šampūnu bez parabēniem. Maska ļoti labi nomazgājas un matos nepaliek majonēzes smarža.

‘Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru