Suns divas dienas ar savu ķermeni sildīja divus gadus vecu bērnu, lai glābtu viņu no sala. Darbs, kas ir jāslavē

Altaja teritorija, Krievija. Sibīrija, kas ir slavena ar spēcīgo salu un ledainajām naktīm, cilvēkam, kurš palicis uz ielas, dod tikai minimālu izdzīvošanas iespēju. Tieši tur notika šokējošs stāsts, kurš lika cilvēkiem trīcēt šausmās un izraisīja asaras.

Reiz ziemā Loktevskas rajona iedzīvotāji pamanīja, ka uz kaimiņu lieveņa jau 2 dienas guļ suns. Satrauktie cilvēki piegāja pie suņa un zem viņa ieraudzīja mazu bērnu.

LASI VĒL: Šis vīrietis izglāba divus pamestus lapsēnus un lūk kā viņi viņam atlīdzināja

Izrādījās, ka divus gadus veca zēna māte viņu atstāja uz lieveņa. Mazulim nebūtu izdevies izdzīvot, bet mājas pagalmā dzīvojošais suns piegāja pie viņa un apsedza to ar savu ķermeni.

Pateicoties ķermeņa siltumam un suņa pūkainajai spalvai, bērns 2 dienas spēja izdzīvot aukstumā. Zēns tika nogādāts slimnīcā. Neskatoties uz smagu hipotermiju un vispārēju veselības pasliktināšanos, viņš izdzīvoja.

Mātei ir atņemtas vecāku tiesības, un viņai draud brīvības atņemšana. Iedzīvotāji suni uzskata par varoni, jo viņš kļuva par īstu sargeņģeli mazajam zēnam, viņš nebaidījās atdot savu dzīvību viņa dēļ. Par laimi tas nenotika – arī suns palika dzīvs.

LASI VĒL: Vīrietis izglāba suni, kurš turēja zobos maisiņu. Viņš gandrīz apraudājās, kad ieskatījās tajā!

Šis atgadījums vēlreiz pierāda, ka suņi ir daudz labāki par cilvēkiem. Suns bija izsalcis un pakļāva sevi nosalšanai, glābjot mazuli no nāves, pretstatā viņa nolaidīgajai mātei, kuru, starp citu, nevarēja atrast vēl 4 dienas pēc negadījuma.

Būtu labi, ja sunim varētu nodot aizbildniecības pienākumus. Vai jūs piekrītat?

avots: justsomething.co

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru